Haber: Dilek Ayvalı

Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli, dur durak bilmeden gece gündüz, Cumhur İttifakı ile çalışmalarını sürdürüyor.

Gittiği köy programlarında adeta bir belediye başkanı gibi çiçeklerle, coşkuyla, sevinç ve neşe içerisinde karşılanan İçelli’nin şehir merkezindeki kahve programları şimdiden miting havasına dönüşüyor.

Dün akşam Söğütlü Kahvede düzenlenen kahve toplantısında vatandaşlar Başkan Adayı İçelli’yi yine büyük bir coşkuyla karşıladı.

BU ŞEHİR İÇİN HAYALLERİM VAR

Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli, burada yaptığı coşkulu konuşmada alanı dolduran kalabalığa şöyle seslendi, “Güzel Tiremizin Gönlü Güzel insanları, kıymetli hemşerilerim, hepinize teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Doğup büyüdüğüm bu kent için, ekmeğimi kazandığım bu güzel şehir için gerçekleştirmek istediğim hayallerim var. Birlikte yaşadığım siz değerli hemşerilerimin daha güzel bir Tire’de yaşamasını istiyorum. Tireliler kendilerine yakışır bir şekilde belediyecilik hizmetlerini almalılar. Biz Tire’ye gönül belediyeciliği getireceğiz. Önce gönüllere gireceğiz” dedi.

YANDAŞA DEĞİL EHLİNE VERMEYİ ESAS ALACAĞIZ

Tire’de tüm mahalleler ile koordinasyon içinde olacaklarını kaydeden Başkan Adayı İçelli, “Başta mahalle muhtarlarımız olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve kamu kurumu yöneticileri ile işbirliği içerisinde kentimizin ortak aklını hayata geçireceğiz. Yaşadığı şehre katkı vermek isteyen esnafların, emeklilerin, kadınların, gençlerin, çocukların, aydınların, sanatçıların temsil edildiği tam katılımcı bir kent meclisi oluşturacağız. Halkımızla birlikte karar alacak, halkımızla birlikte uygulayacağız. Liyakate dayalı bir belediye yönetimi oluşturacağız. Yandaşla değil, işin ehliyle çalışacağız. Belediyemizin her türlü iş ve işlemlerinde işi yandaşa değil ehline vermeyi esas alacağız. Personel politikamız liyakate dayalı olacak. Projelerimizi konunun uzmanı kişililerle hazırlayacak, ihalelerde hukuksal anlamda fırsat ve rekabet eşitliğinden asla taviz vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi