NAZİF HARUPÇU

Ödemiş Gıda Maddeleri Odası Başkanı Sami Görgen ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Mahmut Badem’in Fenerbahçeli olması nedeniyle, Gıda Maddeleri Odası başkanı Sami Görgen, Sarı-lacivert çiçeklerden oluşan bir buket çiçek sundu. Fotoğraf çekildiği sırada çiçeklerin Sarı-lacivert olduğuna dikkat etmeyen Başkan Badem’e, Sami Görgen, Fenerli Başkana fenerin renklerinde çiçekler yakışır esprisi ile sunduğu çiçekler Oda başkanı ve yönetim kurulu üyeleri arasında espri konusu oldu.

Belediye Başkanı Mahmut Badem’e görevinde başarılar dileyen Gıda Maddeleri Odası Başkanı Sami Görgen konuşmasında, “Odalar ve belediyeler birbirlerinden ayrılmayan ve aynı ilçenin sorunlarının çözülmesinde birbirine destek olan kurumlardır. Yeni döneminizde size 5 yıllık süreçte başarılar diliyorum” dedi.

HAVZA ÇİFTÇİSİNE BÜYÜK KATKI SAĞLADINIZ

Oda yönetim kurulu üyesi ve Sulama Birliği Başkanı Özay Kaptan da şunları söyledi, “Ödemiş ovasının sulanmasında önemli katkı sağlamaya başlayacak olan Beydağ Barajı sulama kanalları her iki yönden ilerlemeye başladı ve hızlı şekilde ilerliyor. Bu çalışmalarda Küçük menderes havzası çiftçisine büyük katkı sağladınız. Bunun değeri önümüzdeki yıllarda daha da önem kazanacak. Çünkü çiftçimiz sulamaya verdiği ücret cüzi miktarlara düştüğünde bunu daha iyi anlayacak ve cebi para görecek. Bu çalışmalara büyük katkı sağladığınız için çiftçilerimiz adına ve birliğimiz adına size teşekkür ediyoruz.”

5 YILDA 4 BARAJ YAPILMASINI SAĞLADIK

Belediye Başkanı Mahmut Badem’de şunları ifade etti, “Bugün Küçük menderes ovasında 30 kilometre alana sığdırılan 5 tane barajı biz çiftçimizin yaşadığı büyük sıkıntıları çözme adına bu kadar gayret gösterdik. 2009 yılında Ödemiş Belediye Başkanlığını kaybetmemize karşın, biz seçimi kaybettik, Hizmette yok demedik ve tam aksine 5 yılda 4 tane daha barajın yapılmasını sağladık. Biz çiftçimizi düşünüyoruz, halkımızı düşünüyoruz ve Ödemiş’in makûs talihini değiştirecek çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.”

 

Editör: Haber Merkezi