HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemişte ilk önce CHP Ödemiş İlçe teşkilatını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Aydın Özcan Ödemiş ziyaretinde parti teşkilatındaki   açıklamalarının ardından Bayındır  ve Tire ziyaretlerinde bulundu Aday adayı  Özcan Ödemiş  ziyaretinde ayrıca  Ödemiş Engelsiz Yaşam  derneğini ziyaret etti.

İzmir Baro başkanlığı yaptığı dönemde Ödemiş Adliyesi önüne Atatürk büstü yaptıran İzmir  Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı  Aydın Özcan İzmir  ve ilçelerine  her zaman  geldiğini  dile  getirerek, “İzmir  Baro  başkanlığı görevini  yaparken Ödemiş geldiğim ilçelerden  biri. Burada başkanlık görevindeyken  Ödemiş adliyesinin bahçesine bir Atatürk büstü  yaptık.  Bunu da yapmanın büyük bir mutluluğunu yaşıyorum.”

“Herkesin Oyunu Aldım”

“Ben İzmir Barosu Başkanı olarak iki defa seçildim. Derneklerde 6-7 defa seçime girdim ve seçimlerde her kesimden oy alabileceğimi gözlemledim. Özellikle Baro seçimlerinde en solcunun da en sağcının da en dindarının da oyunu aldım. İnsanlarla ilişkilerim hep iyi oldu ve bu durumun sivil toplum örgütümüzden de kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum. Ben Üniversite'de okurken tatillerde hep zamanımı çiftçilik yaparak geçirdim. Halkın en alt tabakasından geliyorum. Hiç tanımadığım bir ortama girdiğimde bile onların yaşadığı durumlardan bir şekilde ben de geçmişimdir. Mutlaka kendi hayatımla örtüştürebilirim. Şuanda mevcut aday adaylarından farklarım çok, öncelikle hepsinden gencim, hukukçuyum, yargı bağımsızlığını savunuyorum bunun için hep mücadele ettim.

Özcan, “Siyasette uzun zamandan Beri Bir Tecrübem Var”

Partimde, 2008-2009 yılları arasında İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliği, 2009 Yerel seçimlerinde de İzmir İl hukuk komisyonu Başkanlığı yaptım. 30 İlçeden 29'unu aldığımız seçimde seçim güvenliğinden neredeyse baş sorumluydum. Bütün ilçelerdeki avukat arkadaşlarımızı toplayarak görev aldık. 2013'te özellikle yerel seçimlerde Baro Başkanlığından istifa ederek Konak Belediye Başkanı  Sema Pekdaş’ın Konak Belediye Başkanı olduğunda olağanüstü seçim oldu ben o seçimlere katıldım. Önüme siyasetten de siyaset dışından da çok engeller çıkarılmak istendi ve hepsini tek başıma beni destekleyen sessiz çoğunluk ile aştım.”

Ödemiş Engelsiz Yaşam derneği başkanı Hülya Tunç, “İzmir  Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Aydın Özcan’ın  derneğimize  gelerek engellilerimizle buluşması  bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendisine bu nazik ziyaretinden  dolayı derneğimiz adına  çok  teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi