Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Kongresi’nde 171 oy alarak ilçe başkanı seçilen Mehmet Eriş mazbatasını aldı ve göreve başladı.
Çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşen devir teslim törenine Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ile birlikte ilçe başkan adaylarından Mehmet Birlik ve Hüseyin Kurt da katıldı.
İlçe Başkanı Eriş burada yaptığı konuşmada, “Bizden önce Emin Öztürk başkanımızın yönetiminde görev yapan arkadaşlarımıza bize iyi bir kongre süreci, delege seçimi süreci yaşattıkları ve bugüne kadar ki yapmış olduğu görevlerde partimize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül bağlamış herkesin sorunlarına dertlenerek, onlara sahip çıkarak çözüm üretmeye çalışacaklarını söyleyen Eriş, “Burada sadece yönetim kurulu üyesi değil en sade üyesinden ilçe başkanına, belediye başkanına kadar hep birlikte çalışacağız” ifadesinde bulundu.
Eriş açıklamalarına şöyle devam etti: “Şimdiye kadar partiden bir şekilde uzak kalmış, gönlü kırılmış, buruk kalmış, bizim dışımızdaki partilere gönül vermiş arkadaşlarımızı kazanmayı düşündüğümüz kadar, kendi evimizde ki ailemizin çocuklarına sahip çıkacağız. Buradan söz veriyorum. CHP’den hangi arkadaşımız partide gönlündeki hangi görevlere gelmek istiyorsa omuzlarıma basarak onu layık olduğu yere kadar taşıma sözünü veriyorum.”
KESKİN, “ATEŞİ KÜÇÜK MENDERES’TEN YAKALIM
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ise, “Bu tablo sadece Ödemiş’in tablosu değil, eğer beldeler kapanırsa ve köylerde bağlanırsa burada yüzbinlerce insanı ilgilendiren bir hareket var. Türkiye’nin gözü de İzmir’de, İzmir’in de en önemli bölgesi Küçük Menderes. Buradaki birlik Küçük Menderes’teki birliği, Küçük Menderes’ten yükselecek olan zafer ve başarı tüm Türkiye’ye örnek olacak. Buradan bunun ateşini yakmış olalım. Tüm Türkiye’ye başarı örneği sergileyelim” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi