CHP Ödemiş ilçe başkan adayı Mehmet Eriş, Çaylı delegeleriyle buluşmasında her makama aday olduğu gerekçesiyle yapılan eleştirilere yanıt verdi. Eriş, “CHP’nin kıpırdak çocuğuyum, Arap atı gibiyim, koştukça daha da çok açılıyorum. Bu yüzden partime daha fazla yararlı olacağım için aday oldum” dedi.
CHP Ödemiş ilçe başkan adayları merkezdeki ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra köy ve beldelerdeki delegelerle buluşmaya devam ediyor. İlçe başkan adaylarından Mehmet Eriş, belde ziyaretleri kapsamında Çaylı’ya gitti ve partililerle buluştu.
Çaylı’ da kahveleri tek tek dolaşan Mehmet Eriş, kahve sakinleri ile de sohbet ederek onlara düşüncelerini aktardı.
Daha sonra bir konuşma yapan Mehmet Eriş, CHP’de aile içi güzel bir yarışın içerisinde olduklarını bildirerek, “Elele kol kola, birbirimizi kırmadan, partimize zarar vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Benden başka iki aday daha var. Amacımız CHP’yi Ödemiş’te daha üst sıralara taşımak olmalıdır. Şu anki İlçe Başkanımız Emin Öztürk’le bir sorunumuz yok. Hepimiz aynı partinin fertleriyiz” dedi.
Parti delegelerinin üç adayı da dinleyerek, serbest bir şekilde oylarını kullanacaklarını ve bir kişiyi ilçe başkanı yapacağını söyleyen Eriş, “Yönetime geldiğimiz takdirde, hiçbir ayrım yapmadan kollarımızı tüm Ödemişlilere açacağız. Bunun bir örneğini de geçtiğimiz yerel seçimlerde yaşadık ve birlikteliğimizin ödülünü Ödemiş Belediye Başkanlığını kazanarak aldık. Bugün Başkanımız Bekir Keskin’in güzel projelerine bizler de sahip çıkarak başkanımızın savunucusu ve destekçisiyiz. Destek olmazsak bu bizim eksikliğimizdir. Aile içi kopukluktur” şeklinde konuştu. 
“AİLENİN KIPIRDAK ÇOCUĞUYUM”
Belediye başkanlığına, milletvekilliğine ve ilçe başkanlığına aday olduğunu hatırlatan Eriş şunları söyledi: “Evet, ailenin kıpırdak çocuğuyum. Arap atı gibiyim, koştukça daha da çok açılıyorum. Bu yüzden partime daha fazla yararlı olacağım için aday oldum. Bölgemizin ve Ödemiş’in birçok sorunları var. Bu sorunları İzmir’e, Ankara’ya taşımak için CHP öncü olarak diğer parti yönetimleri ile iş birliği yapıp, Ödemiş’in sorunları için birlikte yürüyüp çözümlerini birlikte sağlayacağız.”
Editör: Haber Merkezi