CHP Ödemiş İlçe eski Başkanı Emin Öztürk, geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirilen İzmir İl Kongresi’yle ilgili olarak konuştu. 17 ay önce atanarak göreve gelen Tacettin Bayır’la görev süresi boyunca bir dizi problemler yaşayan Emin Öztürk, “İl kongresiyle ilgili görüşlerimi, son ilçe kongremizde söylemiştim. Dinleyenler anlamıştır. Sonucu da görmüşlerdir” dedi.
Bu aşamadan sonra bu konu hakkında kötü bir şeyler söylemesinin hem yaşına hem de parti terbiyesine yakışmayacağını ifade eden Öztürk, “Mesele bitti. Herkesin bundan sonra yaşamı güzel olsun, eskiye takılmam” ifadesinde bulundu.
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş’le ilgili de konuşan Öztürk, “Benim çocuklarımın arkadaşı, siyaseti seviyor, çalışmalarını izleyeceğiz, benim onla görülecek hiç bir hesabım kalmadı. Biz o hesabı da önceden kapattık” dedi.
TEK HESABIM YEREL SEÇİMLER
Öztürk, bundan sonra tek hesabının yerel seçimler olduğunu ifade ederek, “Ödemiş’e en yakışanı bulacağız. Parti üyesiyim, doğal delegeyim, bu şehirde yaşıyorum. Beraber düşündüğümüz arkadaşlarımız var. Hep birlikte yakışanı yapacağız. Üyelerin katılımıyla, delegeler de önseçime dair sözlerimiz olacak. Olmadı son durak halk değil mi?” diye konuştu.
Öte yandan Ali Engin’in il başkanı seçilmesini de kutlayan Öztürk, “Efendi, terbiyeli, düzgün bir kardeşimizdir. Her şey daha güzel olacaktır” dedi.
Editör: Haber Merkezi