HABER: DİLEK AYVALI

Seçim çalışmaları kapsamında Büyük Kemerdere Köyü'ne giden Millet İttifakı Tire Belediye Başkan adayı Salih Atakan Duran vatandaşlarla buluşarak, yapmayı hedeflediği projelerinden bahsetti.

Her geçen gün daha kalabalık bir grupla seçim çalışmalarını sürdüren Duran "Artık Tire için yeni şeyler söylemek ve yenilik lazım. Söylemlerimizi gerçekleştirmek için bir tarafta İYİ Partililer, bir tarafta CHPliler olarak beraber çalışıyoruz. 31 mart yerel seçimlerinde sizlerin desteğiyle inşallah bunu gerçekleştireceğiz. Daha iyi bir Tire mümkün" diyerek vatandaşlardan destek istedi. Duran kahvehanelerde hedeflerini anlatırken, eşi Necibe Duran ve beraberindeki kadınlar evlere misafir oldu.

Konuşmalarında köylere ilk defa gelmediğinin altını çizen Millet İttifakı Tire Belediye Başkan adayı Salih Atakan Duran "Gerek siyasi hayatım boyunca gerek de yaptığımız iş gereği, her zaman sizlerin yanında oldum. Aldığım her davete icabet ettim. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın çoğunu tanırım, sizler de beni tanır, bilirsiniz. Sizlerle olan gönül bağımız 31 mart sonrasında da aynen devam edecektir. Köylerimiz ve burada yaşayan vatandaşlarımız sadece seçimden seçime hatırlanmayacaktır" dedi.

Editör: Haber Merkezi