Demokrat Parti Ödemiş yönetimi, İzmir İl Demokrat Parti eski yönetimi tarafından ziyaret edildi.
Gelen misafirler arasında, İzmir Eski Genel İdare Kurulu Üyesi Kamil Öztürk, Merkez Karar Kurulu Üyesi Osman Çandır, E. İl Başkan Yardımcısı Şenol Alpat, Hakan Gürsu, Önay Karataş, Atilla Yaman, Canan Kılıç, Zehra Karaoğlan, E. Gaziemir İl Başkanı Mine Tilki, E. İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şerafettin Lülecioğlu, E. Dazkırı İlçe Başkanı Kadir Koralay, Balçova İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Özbaykuş ve Bornova İlçe Başkan Yardımcıları Gül Erzeybek, İsmet Arpa katılım gösterdi.
Demokrat Parti Ödemiş İlçe binasında gerçekleştirilen görüşmede, İzmir Eski Genel İdare Kurulu Üyesi Kamil Öztürk “Ödemiş’in bizim gözümüzde ayrıcalığı var. Çünkü şuan aramızda partimiz için geçmiş dönemlerde büyük emek harcamış arkadaşlarımız var. Bu partiye emek hizmet vermek için yönetimde olmak zorunda değiliz. Geçen haftalarda da Kınık, Bergama taraflarını dolaştık. Oradaki ilçe yönetimlerine misafir olduk. Şuan da Ödemiş ve çevre ilçeleri dolaşacağız. Burada bulunma gayemiz, şimdiye kadar ki çalışmalarımızda da kimseyi zor durumda bırakmak değildir. Önümüzde 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler var. Bu sebepten teşkilatlarımızı canlı tutmak zorundayız. Şuan bazı parti teşkilatlarımız zayıf durumda, biz onları aktif hale getirmek ve başarıya ulaşmak için buradayız. Eğer bu zor günlerde kol kola olursak sorunlar çözüme kavuşur. Bunun için de elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız. Ödemiş’ e gelmekten çok mutlu olduk ve Ödemiş yönetimimiz gurur duyuyoruz” dedi.
Parti hakkında eksikliklerini ve yapılması gerekenler hakkında fikir alış verişinde bulunup, çözüm yollarını aramak için kendi içlerinde küçük bir toplantı gerçekleştirdiler.
    
Editör: Haber Merkezi