Yapılan  kongreye Demokrat  Parti  İzmir İl Başkanı  Metin  Dökmeciler, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan,  Demokrat Parti İzmir İl yönetim kurulu  üyesi Nedim Turbil,, Demokrat Parti  İzmir  Kadın Kolları Başkanı Müşerref  Tuna,  Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı  Muhammet Şen, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi  Halis, Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mehmet Taşlı, Tire  Demokrat Parti İlçe Başkanı  Hasan Sarp  ve  Demokrat Partililer katıldılar.

 İLÇE BAŞKANI  ATEŞ “  BİZLER DEMOKRAT PARTİLİLER OLARAK PARTİMİZE GÖNÜLDEN  BAĞLIYIZ.”

Demokrat Parti  Ödemiş İlçe Başkanı Ateş “ Bu gün  demokrat parti ödemiş ilçe başkanlığının kongresi için bir araya  gelmiş bulunmaktayız. bilindiği üzere  siyasi partilerde yapılan bu kongreler bir yenilenme  ve  bir  taze kan  değişim  sürecidir. ve siyasi partilerde has olan partinin isminin  kalıcı olmasıdır.Bizler Ödemiş ilçe  teşkilatında demokrat parti misyonunu  benimseyerek bu görevi aldık. ve partililerimizin  desteği ile sürdürdük.bizim  buradaki  tek amacımız  geçmişte  bu ülkeye hep hizmet etmiş ve çeşitli değişimleri gerçekleştirmiş bir partinin birer elçileri olarak demokrat parti bayrağını dalgalandırmak olacaktır” dedi.

Partisinin  ilçe teşkilatı kongresinde  düğün havasında bir kongre süreci  yaşadıklarını ifade eden  Demokrat Parti İl Başkanı  Metin Dökmeciler  “Bugün burada, bu güzel ilçemizde kongremizi yapmak üzere toplandık. Bugün Demokrat partinin düğünü var, düğünü yapmak için toplandık. İnşallah bu kongre Türkiye için hayırlara vesile olur. Türkiye’de bugüne kadar en çok hizmet eden taşında, toprağında Türkiye’nin her yerinde izi olan demokrat partiye kavuşarak, yeniden demokrat parti iktidara kavuşarak kaldığı yerden devam etmeye yeniden başlayacak, yeniden hizmetlere başlayacaktır.

Yapılan  kongrede   Tek  aday olarak  kongreye çıkan  Mevcut İlçe Başkanı  Mutahhar  Ateş bir kez daha partililerin teveccühü ile Demokrat Partinin  ilçe başkanı  oldu. Kongrede  gündem  maddeleri onaylandıktan sonra  İlçe seçim kurulu  görevi devraldı.

Editör: Haber Merkezi