Şener’in dünkü adaylık açıklamasının ardından bugün tüm partililerin katılımıyla aday tanıtım toplantısı parti ilçe binasında yapıldı.

CHP’de Birlik Beraberlik Mesajı

Aday tanıtım toplantısına, aday adayları Mehmet Eriş, Bekir Keskin, Remzi Boyacıoğlu, Mustafa Aydın’da katılarak Cumhur Şener’e destek verdiler.

Aday tanıtım toplantısında konuşan CHP İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi birlik beraberlik mesajı verdi. Kalabalık bir atmosferde gerçekleşen aday tanıtım toplantısına katılanlar salona sığmadı. Kiremitçi; “CHP’de bacada tütüyor ışık da yanıyor. Hep birlikte bu yolda umut ışığında yol alacağız. Bir olacağız beraber olacağız, kazanacağız” dedi.

“Aday Adayları Konuşma Yaptı”

Bekir Keskin yaptığı konuşmada Ödemiş’in 5 yıldır CHP’li belediyecilik anlayışını özlediğine dikkat çekerek şunları ifade etti; “CHP’li belediyeler halkın yanındadır. Kaynaklarını en uygun projelere aktarır. Halkın yaşamını sürdürdüğü ilçede insanların yaşam standartlarını artırmayı düşünür. Bu dönem AK parti belediyeciliğini sonu erdireceğiz. Daha önce yaşadığımız ufak tefek aksaklıklara izin vermeyeceğiz. Ben bunun için üzerime düşen görev neyse yapmaya hazırım.”

Remzi Boyacıoğlu ise yaptığı konuşmada bu yola çıkarken CHP terbiyesi ile bu bilinçle çıktıklarını ifade ederek şöyle konuştu; “Hiçbir bireysel beklentim olmadan hemşerilerim partim için çalıştım. Hukukun oluştuğu her yerde hak vardır. Şahsım adına hakkımı herkese helal ediyorum. Sizlerde haklarınızı helal ediniz. Bu yol uzun ve birazda zorlu bir yol birlik olduğumuz zaman inanıyorum ki başarı bizimdir.”

Mehmet Eriş; “Bugün yerel iktidar yolunda ilk adımı atıyoruz. Adayımız Ödemiş’e CHP ailesine hayırlı uğurlu olsun. Çalışmalarımızı birlik içerisinde inançla sürdüreceğiz. Cumhur Şener başkanımıza çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

“Hep Birlikte Kazanacağız”

CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Cumhur Şener yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “Bugün umudumuzu büyüterek, sevdamız Ödemiş’e hizmet etme aşkıyla çıktığımız bu yoldaki yürüyüşümüzün ilk adımlarını hep beraber omuz omuza atıyoruz. Tıpkı Tahir Çaylı başkanımız gibi, tıpkı Mehmet Eriş başkanımız gibi, tıpkı Bekir Keskin başkanımız gibi Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütümüz ile birlikte belediyeye emin adımlarla gideceğimiz o günün ilk adımlarını bugünden atıyoruz. Partimize emeği geçmiş ilçe başkanlarımızla, beldelerine hizmet için fedakârca çalışmış belde belediye başkanlarımızla, il genel meclisi üyelerimizle, belediye meclisi üyelerimizle, geçmişten bugüne görev yapmış ilçe yönetim kurullarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, partimizin bayrağını en uzak mahalleye kadar dalgalandırmış her bir üyemizle hep beraber yürüyoruz. Atatürk devrimlerinin ışığında, bilimin izinde, Cumhuriyet Halk Partisi kültürü ile Ödemiş’i hasret olduğu hizmetlere kavuşturmak adına heyecanımı sizlerle paylaşıyorum. Bu heyecan hiç bitmedi, hiç azalmadı, hiç azalmayacak. Tarihi beldemiz Birgi’de tarihe ve doğaya sahip çıkarken yüreğimizde taşıdığımız o heyecanı ve enerjiyi Ödemişimizin 99 mahallesine yaymak üzere bu yola çıktık. Biz istiyoruz ki, hep beraber bu sevgi çemberini büyütelim. Biz istiyoruz ki Birgi’de bir belde belediyesinin imkânlarıyla başardıklarımızın çok daha fazlasını Ödemiş’e kazandıralım. Biz istiyoruz ki belediye çalışanlarımızın emekleriyle, alın terleriyle Ödemiş halkını hasret olduğu belediye hizmetlerine kavuşturalım. Biz istiyoruz ki, 5 yılın 10 yılın değil gelecek nesillerin huzur içinde yaşadığı, çağdaş, yaşanabilir, kalkınmış bir Ödemiş’i yarınlara miras bırakalım. Ödemişimizde yaşayan 133 bin kişiyi ailemiz sayıp kimseyi ötekileştirmeden, ayrışmadan, ayrıştırmadan, herkese eşit mesafede, ihtiyacına göre her mahallemizin en ücra köşesine kadar belediye hizmetlerinden yararlandığı bir kent oluşturmak istiyoruz. Engelsiz bir kent oluşturmak istiyoruz. Çocuğundan yaşlısına, kadınından, gencine kadar herkesin hayatın içinde yer aldığı, yerelde kalkınma ile tarımını ve hayvancılığını, kooperatifleşmesini daha da geliştirmiş, turizmden hak ettiğini alabilen Ödemiş’i hep beraber oluşturacağız.”

“Güçler Birleşecek”

“Her gün günün ilk ışıklarında tarlasına, hayvan damına giden üreticimizin alın terinin karşılığını aldığı, üreticimizin kooperatifleştiği, ekmeğini kazanmak için tarlaya, fabrikaya giden emekçi kadınlarımızın evdeki çocuğunun ne olduğunu düşünmediği, kadınlarının üretimde ve ekonomide söz sahibi olduğu, gençliğinin geleceğe emin adımlarla hazırlandığı, tarihi değerlerini ve doğasını korumuş, turizmde markalaşmış bir Ödemiş’i gelecek nesillere sunacak enerji, tecrübe ve birikimimiz var. Birgi Belediye Başkanlığı’nın ardından İzmir Büyükşehir Belediyemiz’de de edindiğim tecrübelerle ilçemizin 1080 kilometrekaresinde hangi mahallemizin ne beklentisi, ne sorunu var biliyorum. Bugüne kadar İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile Ödemiş’te başta yerelde kalkınma olmak üzere birçok projeyi hayata geçirdik. Kooperatiflerimizin, Büyükşehir’in üreticinin alın terine sahip çıkması ile geldiği nokta ortada.Biliyoruz ki, Ödemiş Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi güçbirliği yaptığında Ödemiş’in kaderini değiştirecek birçok çalışmayı hayata geçirmek mümkün.”

“Ödemiş’e Marka Olmak Yakışır”

“Kentin geleceğine yön verecek, sadece bugünü değil yarınları da düşünecek projelerimiz hazır. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleri ile Ödemiş’te tarım ve hayvancılıktan turizme, kentsel sorunlardan ilçemize yeni tesisler kazandırılmasına ve engelsiz bir kent hayatına kadar birçok alanda projelerimiz hazır. Kadınlarımız için gençlerimiz için yaşlı bireylerimiz için aktif bir hayat sunacak projelerimizle Ödemiş’i Cumhuriyetimizin 100. Yılına marka haline gelmiş bir kent olarak taşıyacağız. Ödemiş markasını hep beraber yükselteceğiz.Çünkü Emperyalist işgale karşı İlkkurşun’u sıkan, pek çok şehirden önce elektriğe ve suya kavuşan, dönemine göre imar planı olan sayılı şehirlerden biri olan Ödemiş’e marka olmak yakışır.”

“Çıtayı Yükseltmek En Büyük Görevimiz”

Tahir Çaylı’dan, Mehmet Eriş’ten, Bekir Keskin’den devraldığımız sosyal belediyecilik bayrağını daha da yükseğe çıkartmak en büyük görevimizdir. Bizler bugünden itibaren 133 bin vatandaşımızın sevgisine talip olacağız. Seçimler elbette demokrasinin gereğidir, şenliğidir. Bizler bu şenliği sevgiyle, saygıyla, samimiyetle, birlikle beraberlikle yaşayacağız.  Gençlerimizin geleceğe umutla bakmasını sağlayan, çağdaş, gelecek on yılları planlayan, emeği en yüce değer olarak gören, şeffaf, hesap verebilir, katılımcı, bir anlayışla sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri yine Ödemiş’te sağlamak üzere partimize emek veren siz değerli dostlarımızla çıktığımız bu yolda hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum”

Editör: Haber Merkezi