HABER: DİLEK AYVALI

Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı İçelli ve beraberinde AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak, Tire Belediyesi Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile Tire Ülkü Ocakları Başkanı Ertüzün Tamer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ocak Başkanı Tamer’e çiçek takdim eden Tire Belediye Başkan Adayı İçelli şunları kaydetti, “Ülkücü gençlik bu vatanın sigortasıdır. Vatanına, bayrağına ve kültürel değerlerine bağlı gençlerimizin yetiştiği ülkü ocaklarında bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Seçim çalışmalarımız süresince yanımızda bulunan ülkücü milliyetçi gençler bize güç veriyorlar. Başkanımızdan burada çok önemli eğitim faaliyetlerini gerçekleştirdiklerinin bilgisini aldım. Büyük mutluluk duydum. Bizim belediyeciliğimiz gönül belediyeciliğidir. Dernekler ve vakıflarla mutlaka çalışacağız. Gençlerin olduğu ve eğitimin esas alındığı böyle dernek ve vakıflar elbette önceliğimiz olacaktır” şeklinde konuştu.

Tire Ülkü Ocakları Başkanı Ertüzün Tamer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her daim cumhur İttifakı ve ittifakın Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli’nin destekçisi olduklarını, tüm tecrübeleri ile sahada seçim çalışmalarında olacaklarını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi