HABER: DİLEK AYVALI

Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli, ittifakın başkanları Mert Falakalı Bilal Kıvrak başta olmak üzere Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın da katılımı ile köy ziyaretlerine devam etti.

Büyükkale Köyün’deki hayır yemeğine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın köyün girişinde karşılanmasının ardından köyde düzenlenen hayır yemeğine katılındı. Daha sonra Milletvekili Kaya ve beraberindekiler köy kahvesinde vatandaşlar ile sohbet etti.

Buradan Küçükkale Köyüne geçen heyet vatandaşlarla sohbet ederek köyden ayrıldı ve Belevi Tire Yolu Şantiyesinde yüklenici firma yetkilileri ile bir araya gelindi. Milletvekili Kaya burada yetkililerden yol çalışması ile ilgili bilgiler alarak ilçeden ayrıldı.

Üreticimiz Daha Çok Kazanacak 

Milletvekili Kaya’nın ilçeden ayrılmasından sonra program Hasançavuşlar ve Kurşak Köylerinde devam etti. Cumhur İttifakı Adayı köylerde Gönül Belediyeciliğini ve projelerini anlattı. İçelli şöyle konuştu, “Yerel seçime artık gün sayıyoruz ve çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde projelerimizi açıkladık. Tarım ve hayvancılık ana başlığı altında 8 projemiz var. Üretim Yolları ve Köylerimizin alt yapısı kalıcı bir şekilde yapılacak. Üreticimizin ürettiği ürünler zarar görmeden pazarlanacak. Biz bunu sağlayacağız. Üreticimiz daha çok kazanacak. Tire kazanacak. Tüm köylerimizdeki alt yapı sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakının Adayı İçelli, kahvelerde konuşmalarını sürdürürken Asenalar ve AK Kadınlar da köylerde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan çalışmalarını sürdürdü. Asenalar ve AK Kadınlar tüm gün Büyükkale, Küçükkale, Mehmetler, Kurşak köylerinde halka ulaştı ve Cumhur İttifakı Adayı Selman İçelli için destek istedi.

Editör: Haber Merkezi