Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş ilçe başkan adayı Mehmet Birlik, Çaylı beldesine çıkarma yaptı. Çaylı’da delegeler ve partililerle buluşan Mehmet Birlik, ilçe başkanlığına seçildiği taktirde hayata geçireceği projelerden bahsetti.
Aynı zamanda bir üretici olarak, çiftçilerin sahipsiz kaldığından yakınan Birlik, çiftçi sendikası kurulması için harekete geçeceğini belirtti.
Birlik, “Memurların, işçilerin birçok sendikası var ama Türkiye’nin yükünü çeken çiftçi kardeşlerimizin bir sendikası yok. Türkiye’de ilk defa bir çiftçi sendikasının kurulması yolunda uğraş vereceğim” dedi.
Göreve gelmesi halinde partiye bir araç alacağını, Emin Öztürk’ün gayretleriyle partiye kazandırılan ilçe binasında tadilata girişerek, ciddi değişiklikler yapacağını söyleyen Mehmet Birlik, “İlçe binamızın modernleşmesini sağlayacağım. Partimizin hizmetine yeni bir araç kazandıracağız. İlçe binamız bünyesinde özellikle gençlerimizin faydalanacağı bir kütüphane oluşturacağız” ifadelerinde bulundu.
“ÖRGÜTÜN VEFASINI UNUTAMAM”
Kalabalık bir partili grubuyla gittiği, 8 parti delegesinin bulunduğu Çaylı’da bir konuşma yapan Mehmet Birlik şunları söyledi: “Bir dönem ilçe başkanlığı, iki dönem il genel meclisi üyeliği yaptım. İki kere de milletvekili adayı oldum. 17 sene boyunca kendi köyüm olan Yeniköy’de kooperatif başkanlığı yaptım. Göreve geldiğim her yere örgütümün teveccühüyle, ön seçimle geldim, hiçbir göreve atamayla gelmedim. Örgütümün bana gösterdiği vefayı asla unutamam. Biz bu örgütü tek yumruk haline getireceğiz. CHP aşığı olduğumu, topluma hizmet etmeyi kutsal bir görev edindiğimi herkes bilir. İlçe Başkanımız Emin Öztürk yıllardır bu partinin başında bulunan, tecrübeli bir siyaset adamı. Kendisi de benim bu görevi layıkıyla yapacağımı düşünüyor. Kimsenin hatta genel başkanların bile adamı olmadım. Emin Öztürk gibi bir siyasetçinin benim bu işi başarıyla yapacağıma inanması bana onur veriyor. Kararı 15 Nisan’da CHP’ye yakışır bir şekilde, parti delegelerimiz verecek. Delegelerimizin kararına saygılıyız, seçimler partimiz için hayırlı olsun. Kazanan CHP olacaktır.”
Editör: Haber Merkezi