HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Gençlerden oluşan 150 kişi CHP Ödemiş ilçe binasında düzenlenen törenle CHP rozeti taktı.

CHP Ödemiş İlçe Binasında düzenlenen rozet takma törenine CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Örgütlenme ve Örgüt yönetimi İzmir İl Başkan Yardımcısı Şener Akdemir, İl disiplin kurulu üyesi ve İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan,  CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, CHP Ödemiş Yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Belediye önceki dönem Belediye Başkanı Bekir Keskin, Belediye Meclis üyeleri, Ödemiş Madeni İşler Odası Başkanı Erol Nokta, Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk ile çok sayıda partililer katıldılar.

HAMDİ HALİS,“CUMHURİYET HALK PARTİSİ İKTİDARA YÜRÜYOR”

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, “ Bugün burada Bayram üstüne Bayram yaşıyoruz. Burada olan tüm partili arkadaşlarımın hepsini de katıldıkları için örgütüm adına teşekkür ediyorum. Aramızda bugün İl Başkan yardımcımız, İl Gençlik kolları başkanımız, İzmir Milletvekilimiz, Ödemiş Belediye Başkanımız, Ödemiş Belediye önceki dönem Belediye Başkanımız Bekir Keskin, Ödemiş Madeni İşler Odası Başkanımız ve CHP ilçe Örgütü yönetim kurulu, kadın ve Gençlik Kolları başkanlarımız, Meclis üyelerimiz, Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk, İl disiplin kurulu üyesi ve İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız var. Bu üyelik çalışmaları ile ilgili Özellikle Erol Nokta ve Deniz Hallaçoğlu’nda örgütüm adına teşekkür ediyorum. Tüm örgütümüz kadını erkeğiyle bir Bayram içinde bayram yaşamak için tekrar bir araya geldi. 150’e yakın arkadaşımız bugün partimize üye oldular. Ben kendilerine hoş geldiniz diyorum. Bundan sonraki süreçte çok önemli bir konu var.  Cumhuriyet Halk Partisi iktidara yürüyor arkadaşlar. Yereldeki İktidarımızı biz ülkeye de taşımak zorundayız. Bunu için her şeyden önemli iki konuyu ihtiyacımız olduğunu biliyoruz.  Birincisi çok çalışmak ikincisi ise kendi içimizdeki birlik ve beraberliği sağlamak zorundayız.  Bu konu da CHP kimliği taşıya ya da göğsünde Cumhuriyet ve Atatürk sevgisini taşıyan üye olan veya CHP’ye sevgisi olan herkese ama herkese bu çatı altında toplanmaya davet ediyoruz. Burada bizim en somut örneğimiz İstanbul seçimleri olacaktır. İstanbul seçimleri yaşandığı gibi biz ülke genelinde de ancak iktidar bu şekilde ulaşabileceğimize bu inancı taşıyoruz. Bundan sonra ki günlerde de yeni üye kayıtlarında da bir araya geleceğiz.  Alan çalışmaları yapıyoruz. Köylere gidiyoruz. Bütün arkadaşlarımı orada da görmek isterim. Sadece alan çalışmalarıyla da sınırlı değil bu kahvelerde ya da bulunduğumuz ev ortamlarında aile gezmelerinde CHP’nin ne olduğunu ne düşündüğünü davasının ne olduğunu herkes bu konuda en az ilçe yönetim kurulu üyesi kadar sorumludur. Herkesin üzerine düşeni yerine getirmesini isterim” dedi.

Daha sonra sırasıyla CHP Örgütlenme ve Örgüt yönetimi İl Başkan Yardımcısı Şener Akdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, İzmir Milletvekili Mahir Polat, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş birer konuşma yaparak yeni katılan üyeleri hoş geldiniz dediler. Konuşmaların ardından partiye üye olanların rozetlerini katılımcılar sırasıyla taktılar.

Editör: Haber Merkezi