Haber: Dilek Ayvalı

Cumhuriyet Halk Partisi Tire Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Burak Alp Ersen, dün Ankara’da partisinin MYK üyeleri ve milletvekilleri ile tek tek bir araya gelerek çok özel görüşmeler yaptı.

“MYK ÜYELERİ İLE GÖRÜŞTÜM”

Tire Belediye Başkan Aday Adayı Ersen, Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek başta olmak üzere diğer MYK üyeleri ile birebir görüşmeler yaptığını kaydederek şöyle konuştu, “MYK üyelerimizle birebir özel görüşmeler yaptık. Kendimi tanıtım. Tire’yi tanıttım. Projelerimi aktardım. Tire’de aday adaylık süreci için özel olarak kurduğum ekibimin sürdürdüğü çalışmalarından söz ettim. Ekim ayı sonuna kadar ayrıntılı rapor sunacağımı söyledim.”

“ÖNCELİĞİMİZ SOSYAL DEMOKRAT VE ATATÜRKÇÜ ADAY”

Tire’de seçim öncesi halkın ihtiyaçları ve isteklerini belirleme adına sosyolog eşliğinde çalışan ekibin muhtarlar ve halkı talepleri doğrultusunda oluşturdukları tabloyu Ankara’daki yetkililerle paylaştığını ifade eden İnşaat Mühendisi Ersen, “Tire merkeze ve kırsala gelip dolaşsanız buna benzer sonucu siz de alacaksınız. Tire Belediyesi’nin CHP’li belediye olarak kalmasının mücadelesini vereceğimi, aday kim olursa olsun yanında durarak destekleyeceğimi söyledim. Bizim Tire’de önceliğimiz sosyal demokrat ve Atatürkçü bir adayın sosyal belediyecilik ile kentimizi yönetmesi. Bunları uzun uzun konuştuk” dedi.

“TİRE BELEDİYESİ, CHP’NİN İLKELERİ İLE YENİDEN KAZANILIR”

MYK Üyelerinin kendisine Tire’nin sorunları ile ilgili sorular sorduklarını belirten Aday Adayı Ersen, “Bana Tire’nin sorunları ile ilgili sorular soruldu. Tire’deki oy düşüşünü sorgulayan sorular sordular. Ben de onlara gerçek bilgileri aktarmaya çalıştım. Eğer Belediye Başkan Adayı olursak Tire’de yüksek bir oy oranı ile seçimi kazanacağımızı ifade ettim. Tirelilerin CHP’nin gücüne inandıklarını, Tire Belediyesinin CHP’nin ilkeleri ile yeniden kazanılabileceğini ve toplumun da bunu talep ettiğini söyledim. Biz Tire’de ilkeli, toplumun her kesimine hitap eden, tüm gereksinimleri karşılayacak kafa yapısı ile belediyecilik yapılsın istiyoruz” dedi.

“TİRE’NİN GÜNDEMİNDEKİ SORUNLARLA İLGİLİ FİKİR ALIŞ VERİŞİ”

MYK üyelerinin ve milletvekillerinin Tire’yi tanıdıklarını hatırlatan Ersen, “Onlar Tire’yi tanıyorlar. Tire’yi de adayları da tanıyorlar. Tire’de tahlil ve tespit ettikleri, yukarıdan gördükleri sorunlar var. Toplumu ilgilendiren sorunlar bunlar. Tire’de gündemde olan bir takım sorunlarla ilgili fikir alış verişi yaptık. Meclis Grup Toplantısına katıldık. Birinci ve ikinci bölge milletvekillerimiz ile de görüştük. Olumlu ve güzel bir enerji ile Ankara’dan döndük. Çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecek” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi