CHP Genel Merkezi tarafından Hamdi Halis’in Ödemiş İlçe Başkanı olarak atandığını açıklayan CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Oğuz, “Sayın Hamdi Halis ve ekibine başarılar diliyorum Tarihte Başbakan yetiştirmiş bir ilçemizdir. Canı gönülden biliyorum ki, Ödemiş’te başarıya ulaşacağız. Bir takım farklı sesler çıkabiliyor partimizde. Ama bu saatten sonra adayımızın etrafında birleşip omuz omuza onu koruyarak gücümüz bir noktada toplayıp 31 Mart’ta Ödemiş’te ben inanıyorum ki Ödemiş Belediyesi çatısındaki AK Parti bayrağı inecek, şanlı şerefli Altıoklu CHP bayrağı Mehmet Eriş başkanlığında dikilecektir” dedi.

CHP Ödemiş İlçe Teşkiltı’nın yeni başkanı Hamdi Halis yaptığı konuşmada, “Bu onurlu göreve beni layık görerek onurlandıran partimizin il yönetimine, partimiz üst yönetimine ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Partinin başarısı için emek harcamış tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim. 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kaldı. Bu kısa sürede birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmek gerektiğine inanıyorum. Doğru projelerle halka dokunarak, gönülleri kazanarak Mart’ın sonunda başarıya ulaşacağız. Yanlış tarım ve hayvancılık politikalarıyla bu havzanın insanları zor günler geçiriyor. Gün CHP’yi iktidara taşıyacak yolda el ele, omuz omuza birlik olma, birliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirme günüdür. Önemli olan projelerimizi doğru ve anlaşılır şekilde ifade edebilmek halkla bütünleşerek onların sorunlarını çözebilecek yegane parti olduğumuzu onlara güven verebilmektir. Gün hep birlikte yeni bir iktidar yürüyüşü başlatma günüdür” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, “Partimizde elbette farklı sesler olacaktır. Bizi izleyen partiler görüp şaşırıyorlar; ‘Bunlar kendi aralarında kavga ediyorlar, sonra bir araya gelip nasıl seçimi kazanıyorlar’ diye. Biz aslında kavga etmiyoruz. Biz aslında en iyiyi en güzeli nasıl buluruz diye çalışıyoruz. Biz aslında biat eden bir toplum değiliz biz yine tartışacağız, kendi aramızda elbette yarışacağız. Zorlukları birlikte aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Millet İttifakı CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Eriş, “Hamdi Halis arkadaşımız güzel bir misyon üstlendi. O her zorluğu aşabilecek bir arkadaşımızdır. Bazı geri gitmeler yaşadık iki haftada. Belki bazı arkadaşlarımız yoruldular. Belki buruk durumlar yaşadılar, onları da anlayışla karşılıyoruz. Buradan hepsine tek tek selam yolluyorum. Onlar da 3-5 gün sonra burada yanımızda olacaklarına yürekten inanıyorum. Cumhur Şener’in  adaylığında bu masada yan yana durduk. Çok mutlu ve güzel bir tören yaşadık. Ama sonra, gelişen süreç görevlendirmeye dönüştü. Bunda bizim hiçbir dahlimiz olmadı. Hiçbir dahlim olmadı. Bazı duygulanmalar, dalgalanmalar olabilir. Cumhur Şener’le iki buçuk saat çalışma programı yapmıştık Cumhur Şener  için. O zaman en zor yerleri istemiştim çalışmak için. Daha önce de yaşadık. Ömrünüzde aday da olursunuz, seçilemeye de bilirsiniz. Yine aynı yere gelirsiniz bu önemli değil. Önemli olan seçim kazanmak, kaybetmek değil önemli olan birbirimizi kaybetmemek” dedi.

Editör: Haber Merkezi