Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri 21 Ocak’ta sandık başına gidiyor. İlçe kongreleri öncesi CHP’liler mahallelerde sandık başına gidecek ve önseçim ile kongre delegelerini belirleyecek.
CHP’de üç adayın yarışması beklenen ilçe kongresi öncesi delege seçimleri heyecanı başlıyor. 2 bin 800 parti üyesi 21 Ocak Cumartesi günü başlayacak ve 19 Şubat Pazar günü sona erecek delege seçimlerinde 16 mahalle, 9 belde ve 74 köyde sandık başına giderek delegeleri belirleyecek.
21 Ocak Cumartesi günü Ödemiş’te 3 mahallede seçimler yapılacak. Delege seçimlerinin ilk gününde Akıncılar Mahallesi’ndeki partililer 10.00-12.00 saatleri arasında ilçe binasında, Umurbey Mahallesi’ndeki partililer 12.30-14.30 arasında Beşikçioğlu Mustafa Erdal Sokak’ta Tuncay Oduncu’nun kahvesinde, Bengisu Mahallesi’ndeki partililer ise 15.00-17.00 arasında Y.Selim Caddesi No.25’teki Asmalı Kahve’de delegelerini belirleyecek.
ÖZTÜRK, “BİZDEN ALDIKLARI BAYRAĞI DAHA İYİ NOKTAYA TAŞISINLAR”
Bir önceki ilçe kongresinde aday olmayacağını açıklayan CHP Ödemiş İlçe Başkanı Emin Öztürk ise delege seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada, ilçe başkanlığı için yarışacak adaylara başarılar dileyerek, “Yıllarca partimiz için canla başla çalıştık. Bir önceki kongrede aday olmayacağımı söylemiştim ve kongrede aday değilim. İlçe başkanlığı seçimlerine katılacak olan arkadaşlarımız da, bizden aldıkları bayrağı umarım daha iyi noktalara taşırlar” dedi.
Editör: Haber Merkezi