Kongre sonrası Ödemiş CHP ilçe binasında gerçekleştirilen gençlik kolları devir teslim törenine CHP ilçe başkanı Hamdi Halis’in yanı sıra eski gençlik kolları başkanı Mehmet Afyonlu katıldı.

Ödemiş CHP Gençlik Kolları Başkanı Özgür Günlü, “Kadın ve Gençlik kollarımızın kongrelerini şenlik havası ve birlik beraberlik içerisinde güzel bir katılım sağlayarak gerçekleştirdik. CHP’nin iktidar olma yolundaki ilk mücadelesini herkese karşı nasıl birlik ve beraberlik içerisinde nasıl olacağımızı gösterdik. Beni bu yolda hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli Gençlik Kolları Başkanım Mehmet Afyonlu ’ya da teşekkür ediyorum.

Ayrıca Gençlik Kolları olarak geçmiş dönemde Kadın kolları başkanlığı yapmış olan Emine Seçer başkanıma da emekleri ve katkıları için teşekkür ederken, yeni seçilen Kadın Kolları başkanım Ayşe Kaya Görgülü ve ekibine de başarılar diliyorum. Ödemiş Gençlik Kolları olarak CHP’nin bu iktidara yürüyüşünde ve yürüyüşümüzde hep birlikte tek yumruk olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ödemişimize hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi