HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçime kilitlenirken, milletvekili aday listelerini açıklayan siyasi partiler de çalışmalarına hız verdi. Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş Örgütü de seçim kampanyasının startını seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaparak verdi.

SKM açılışına CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Birlik, Mehmet Dalar, Bekir Keskin, Nazan Dönmez, Emine Barut ve partililer katıldılar.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi açılışta yaptığı konuşmada, “Bugün burada CHP’nin seçim bürosunun açılışı gerçekleştiriyoruz. Bundan bir hafta önce Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin seçim bürosunu açtık. Bir hafta sonra da Saraçoğlu Caddesi’nde seçim büromuzu açıyoruz. Buraya emekleri olan başta gençlik kollarımız olmak üzere, kadın kolları üyelerimizi teşekkür ediyorum. Seçim koordinasyon merkezimiz Ödemişimize Küçükmenderesimize, İzmirimize hayırlı uğurlu olsun. Yarınlar hepimizin olacak, bu iş Tamam. Geçen Hafta Pazar günü gerçekleştirdiğimiz, Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin mitingine çevre ilçelerden gelen CHP’liler sizlere teşekkürlerini iletmemi istedi. Bizler CHP olarak, ‘Yeter artık tamam’ dedik. Bunun meyvesini bunun sonucunu 24 Haziran günü alacağız” dedi.


Milletvekili adayı Mehmet Birlik de bir konuşma yaparak şunları söyledi, “Bugün Ödemiş’te Seçim Bürosunu hep beraber açtık. Bu seçim bürosu Ödemişimize hayırlı olsun. 27 Mayıs günü Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’nin mitingine katılan Ödemiş halkının gösterdiği teveccühten dolayı Ödemiş halkına teşekkür ediyorum” dedi.


Ödemiş Belediyesi Eski Başkanı Bekir Keskin, “Ülkede bağımsızlığın özgürlüğün yeşermesini sağlayan CHP aradan geçen uzun yıllar sonra yine çok önemli ulusal bir görevi yerine getirdi. Türkiye’de son 16 yılda verilen hasarı tamir etmek üzere 4 Partiyi bir araya getirdi. 4 anlayışı bir araya getirdi. Ve Türkiye’yi birleştirdi. Biz de bu düşüncenin taraftarları olarak bu düşüncenin CHP’sini savunanları emekçileri olarak bizde Ödemiş’te bir araya geldik birleştik. Ve Ödemiş dağlarından çiçeklerini açmak üzere elimizden geldiğince çalışmaya and içtik. Ankara’ya başarı haberlerini ulaştıran biz olacağız” dedi.



Editör: Haber Merkezi