CHP Ödemiş’te mahallelerdeki delege seçimleri tamamlandı. 16 mahallenin bulunduğu Ödemiş merkezdeki son seçimler Atatürk ve Zafer mahallelerinde gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Ödemiş’in en büyük mahallesi Atatürk Mahallesi’nde dün sabah 10.00’da başlayan delege seçimleri 13.00’e kadar sürdü. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından yapılan sayımda Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin’in desteklediği Hüseyin Kurt ve Mehmet Eriş’in birleşim delege listesi parti üyelerinden 123 oy alırken, Mehmet Birlik’in listesi 84 oy aldı.
246 üyenin bulunduğu Atatürk Mahallesi’nde 208 parti üyesi oy kullandı, 38 üye ise delege seçimlerine katılmadı. Havanın da güzel olması delege seçimlerine yoğun bir katılımın olmasını sağladı.
Atatürk Mahallesi’nin ardından ise Zafer Mahallesi seçimlerine geçildi. Zafer Mahallesi’ndeki partililer de Hüseyin Kurt ve Mehmet Eriş’in hazırladığı birleşim listeden yana tercih kullandı. Burada birleşim liste 70 oy, Mehmet Birlik’in listesi 54 oy aldı.
Öte yandan mahallelerdeki delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından birleşim cephesinde kimin aday olacağı ya da Kurt ve Eriş’in seçime ayrı ayrı gitme ihtimalleri iyice merak konusu oldu. 19 Şubat’a kadar köylerde devam edecek olan delege seçimlerinde birleşim cephesinde nasıl bir hareketlenmenin olacağı merakla bekleniyor.
Editör: Haber Merkezi