Haber: Dilek Ayvalı

Cumhuriyet Halk Partisi Tire Teşkilatının Eski Gençlik Kolları Başkanları, eski yöneticileri tarafından bir araya gelen CHP’li gençler her akşam köylere giderek köylü vatandaşları ziyaret ediyor.

Seçim çalışmalarında büyük bir özveri ve fedakârlıkla ilerleme süreci yaşadıklarını söyleyen CHP’ye gönül vermiş ve Muharrem İnce destekçisi gençler sayıları gün geçtikçe artarak köy seçim çalışmalarını miting havasında düzenliyor.

CHP’li Gençler yaptıkları çalışmalarla ilgili şunları söyledi, “Yıllardır hep aynı siyasetçileri misafir eden köylüler, konvoy eşliğinde köye giriş yapan biz gençleri görünce alkışlar eşliğinde karşılayıp bağrına basıyor. Büyük bir umut ve ilgiyle Muharrem İnce’nin coşkusunu ve heyecanını, CHP'nin özellikle Tarım, Hayvancılık ve Kalkınma politikalarını köylülerle paylaşıyoruz. Çok iyi bir ilerleme kaydettik. Geçtiğimiz günlerde Kahrat Köyüne kalabalık bir ekiple birlikte çıkarma yaptık. Köy meydanında halka seslendik. Köy kahvesinde bulunan vatandaşlar ile siyaset konuşan gençlerimiz çözüm üretmek için birçok köylü vatandaşın sorunlarını dinledi. Genel ve yerel bazlı sorunları çözmek için gerekli notları aldılar.”

CHP’li gençler köy kahvelerinde bulunan vatandaşlara kek dağıtıp aynı zamanda ülke gündemi ile yerel anlamda farkındalık kazandırdılar. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Eski Gençlik Kolları Başkanları, Görkem Çolak, Bahadır Deniz Öksüm, Lütfü Yalvaç, Mehmet Remzi Şenki, “Çalışıyoruz, tartışmıyoruz, susmuyoruz, başaracağız” dediler.

Editör: Haber Merkezi