Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kiraz İlçe örgütünün düzenlediği ilçe danışma kurulu toplantısı parti lokalin de gerçekleştirildi. Toplantıya, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Küçük Menderesten Sorumlu Levent Çılı İl Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Kartal, Yönetim Kurulu Üyesi Bedri Eren, İlçe Başkanı Pilot Zeybek Başkan Yardımcısı Ali Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolu Başkanı Aysun Demir Serenlim, Gençlik Kolu başkanı Yücel Çetinkaya, Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, Belediye Meclis Üyeleri Ergün Göktaş, Mustafa Okka, Ahmet Yılmazer, Salim Özkarakaş, İl Delegesi Ahmet Yılmaz çok sayıda partili katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kiraz ilçe örgütünün düzenlediği ilçe danışma kurulu toplantısı parti lokalinde gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan CHP Kiraz İlçe Başkanı Pilot Zeybek, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle etkin bir örgütlenme yapılması gerektiğine vurgu yaparak, "Yaklaşan yerel seçimler ülkemiz, cumhuriyetimiz ve partimiz için son derece önemlidir. Bütünlüğümüzün korunması, laik cumhuriyetimizin devamı, bir avuç azınlığın değil, geniş halk kitlelerinin insanca yaşaması daha güçlü bir CHP ile mümkündür. Cumhuriyet Halk Partisini güçlü kılabilmek ise ancak etkin bir örgütlenme ile başarılabilir" dedi.
Zeybek, danışma kurulu toplantılarını tüm partililerin katılacağı genişletilmiş ilçe örgütü toplantılarıyla sürdürüleceği bilgisini de vererek, sözlerini şöyle sürdürdü  "Demokratik yöntemlerle ve de halkımızla birlikte, ülkemizi bu iktidardan kurtarmanın öncelikli görevimiz olduğunun bilincindeyiz. CHP ilçe yönetim kurulumuz, bu bilinçle, önümüzdeki yerel seçimlerde uygulayacağımız yol haritasını belirlemek ve yürütmek üzere  seçim çalışmalarını yürütme kurulu' adı altında bir yapılanma oluşturmaya karar vermiştir. İlçe başkanının başkanlığında görev yapacak bu kurul, öncelikli olarak komisyonları ve bu komisyonlarla bir arada çalışmalar yürüterek diğer alt çalışma gruplarını ve sandık görevlilerini belirleyecektir. Gerek yürütme kurulunda, gerekse diğer çalışma gruplarında görev alacak arkadaşlar belirlenirken gönüllülük ile organizasyon ve planlama kabiliyeti esas alınacaktır. Sistemli ve organize bir çalışmayla, yerel seçimlerdeki başarı çıtamızı hedeflediğimiz yüksekliğe çıkaracağımız inancıyla, sorumluluk alacak olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.
CHP Kiraz ilçe örgütü danışma kurulu toplantısı, daha sonra basına kapalı olarak sürdü.
Editör: Haber Merkezi