Haber: Dilek Ayvalı

Cumhuriyet Halk Partili Ahmet Polis, CHP Kiraz Gençlik Kolları Başkanlığına aday olduğunu Yerelgüç Gazetesine açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kiraz Gençlik Kolları Kongresi 6 Şubat 2020 Perşembe günü yapılacak. Kongre için mevcut CHP Kiraz Gençlik Kolları Başkanı Serkan Barut daha önce yaptığı açıklamada yeniden aday olduğunu duyurmuştu. Bu durumda CHP Kiraz Gençlik Kolları Kongresinde 2 isim yarışacak.

SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİMİZ BİR DÖNEM GEÇİRECEĞİZ

Yerelgüç Gazetesine yazılı açıklama yapan Ahmet Polis şu ifadeleri kullandı, “Değerli yoldaşlarım, 9 yıl Cumhuriyet Halk Partisi’nde örgütün verdiği her görevi yüksek sorumluluk duygusuyla görev yapmaya çalıştığım için gururluyum. Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığında yaktığımız meşalenin güzel ülkemizi aydınlatmaya devam etmesi için var gücümüzle çalışmaya ve karanlığa direnmeye devam edeceğiz. Kiraz gençliğine karşı sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ederek, birlik ve beraberlik duygusuyla sorunların üstesinden geleceğimiz bir dönem geçireceğiz.”

DESTEĞE BEKLİYORUM

“Değerli yoldaşlarım, partinin içinde büyümüş bir kardeşiniz olarak sonsuz enerji ve devrimci ruhla üyesi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kiraz gençlik örgütü başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. CHP’yi iktidara taşıyacağımız bu meşakkatli yolda tüm yol arkadaşlarımı 6 Şubat 2020 Perşembe günü desteğe bekliyorum.”

Editör: Haber Merkezi