CHP İzmir’de iki buçuk yıldır sürdürdüğü il gençlik kolu başkanlığı görevinden geçtiğimiz gün istifa eden İbrahim Soydan’ın yerine Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kurulu (MYK) atama gerçekleştirdi.

Ege Üniversitesi İşletme Bölümü Mezunu 25 yaşındaki Sinan Sarıküse partinin yeni İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı oldu. 

BİZ GENÇLER ZORU BAŞARACAĞIZ                       

Yeni Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse yaptığı açıklamasında, “Partide görev yaptığı sürece İbrahim Soydan arkadaşımız görevini başarı ile sürdürdü. Ben de kendisiyle yol arkadaşı olarak görev yaptım.  Ondan sonra bu görevi yapmak zor olacak. Biz gençler olarak zoru başarmak istiyoruz. Alanda elimizden ne geliyorsa yapacağız. Önümüzde iki kritik seçim var. Gençlik örgütümüzü seçimlere hızlı bir şekilde hazırlayacağız. Tüm örgütü kucaklayacağız. Bize birleşme yakışır. Örgüt içinde tüm gençleri kucaklayacağız. CHP’de birleştirici güç sloganıyla hareket edeceğiz. Küçük Menderes Havzasının gençleri de siyasette var olduklarını gösterecek" dedi. 

BORNOVA’DA BAŞKAN OLGUN’A YAKIN BİR İSİM

1989’da İzmir’in Beydağ ilçesinde doğan Sarıküse, 2007 yılından beri Bornova’da yaşıyor ve burada siyaset yapıyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya yakın bir isim olan  Sarıküse, Ege Üniversitesi İşletme Bölümü Mezunu.

 NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi