Bayındır İlçe binası bahçesinde yapılan toplantıya; Bayındır İlçe Başkanı Ali Fuat Özbuldan,   CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar, Tire Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Deniz Öksüm, Bayındır Gençlik Kolları Başkanı Hasan Fakı,  tek bayan ilçe gençlik kolları başkanı olan Selçuk İlçe Gençlik Kolları Başkanı Merve Çalışkan ve Kiraz CHP Gençlik kolları katıldı. Ödemiş İlçe gençlik kollarından yoğun bir katılımın olması dikkatlerden kaçmadı. Açılış konuşmasını Sinan Sarıküse yaptı. Sarıküse “ İlçelerimizdeki gençlik sorunlarını masaya yatırmak, gençlerin partiye geniş katılımını sağlamak ve 2015’te yapılacak Milletvekilli seçimleri için seçim stratejisi belirlemek amacıyla siz değerli yoldaşlarımızın fikirlerine ihtiyaç duyuyorum. Sizlerin bu konudaki düşünceleri benim için çok önemlidir. Herkes için CHP’nin en doğru adres olduğunu bir uçtan bir uca duyurmak zorundayız. Geçtiğimiz günlerde Yılmaz Özdil köşe yazısında CHP Gençliğini eleştirmiş. İzmir Enternasyonal fuarında CHP Gençlik kollarını aramıştı. Özdil CHP Gençlik Kollarını gitsin patates tarlasında işçinin yanında arasın gitsin tütün tarlasında elleri nasırlı anaları dinlerken arasın. Kimse CHP gençliğine solculuk dersi vermeye kalmasın. CHP gençliği bu dersi önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten almıştır.”

Ödemiş İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar “ Sahaya inmek ve iki hedefimize ulaşmak için zamanımız var. CHP gençlik kolları olarak saha çalışmalarına daha fazla zaman ayırarak sahalarda halkımızın yanında halkımızın sorunlarıyla ilgilenerek onları dinleyip anlayarak ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak projelerle sorunları ışık tutmalıyız. Atatürk İlke ve Devrimlerini bize gösterdiği yol doğrultusunda yürüyerek, Aydınlık bir Türkiye’nin ateşini iktidarımızda fitillemeliyiz.”

Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan “ Sahaya inerek alan çalışmalarına daha çok önem vermemiz gerekiyor. Halkın sorunlarına daha çok eğilip onlarla birlikte çözüm yolu üretecek projelerin önünü açmalıyız.”

Tire İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Deniz “ ilçeler arasındaki bağları daha da güçlendirerek Küçük menderes Bölgesindeki oy potansiyelimizi daha da artırmalıyız. CHP’yi İktidar yapmak için öncelikle gençlik kollarının çok çalışması sahalar inmesi halkın nabzını yoklaması çok önemli “

 Son olarak toplantıda bayındır gençlik kolları başkanlığına yeni gelen Hasan Fakı eski gençlik kolları Başkanı Mehmet Ali Okkalı ’ya gençlik kolları başkanlığı döneminde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

HABER AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi