Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Gençlik Kolları’nda görev dağılımı yapıldı. 19 Mayıs’ta gerçekleşen kongrede delegelerin güvenini alarak seçimle başkanlığa gelen Halil Aydın ve yönetim kurulu üyeleri parti binasında gerçekleştirdikleri ilk toplantıda görev dağılımını yaptı.
Halil Aydın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Örgütten ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Hakkı Buldan, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Zihni Duran, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Şenol Bekmez, Basından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Süleyman Tarhan Çavuş, İlçe Sekreterliğine Selda Yağdı, Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ümit Şahin ve Güngör Çarıklı, Halkla İlişkiler ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcılığına da Semra Altıntaş getirildi.
“BİZE ÇOK İŞ DÜŞÜYOR”
Görev dağılımını yaptıklarını ve çalışmalara başlayacaklarını söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Halil Aydın, “Bize çok iş düştüğünün farkındayız” dedi.
Aydın, “Ödemiş ilçesinde gerek görev almış ve elinden geldiğince aldığı görevi layığı ile yapmaya çalışmış olan arkadaşlarla, gerekse kendi bulunduğu sokak ve mahallelerde örgütlenme faaliyetine kendi çaba ve imkanlarıyla uğraş veren arkadaşlarla geçtiğimiz hafta içinde Ödemiş Gençlik Örgütü olarak göreve başladık. Her fikir ve söylemin bizim için önemli ve değerli olduğu bilinciyle hareket edeceğiz.
Bu noktada yönetim kurulu üyelerimiz ve tüm gönüllü dostlarımızla, arkadaşlarımızla kolektif bir çalışma içerisinde olmaktan yanayız. Toplumun ilerici ve özgür düşünen bireyleri olarak fikirlerimizi masaya yatırıp doğru yolu bulacağımızdan hiç şüphemiz yoktur.
İnancımızın ve düşüncelerimizin her daim arkasındayız. Halkın gençleri, halkla birlikte halkın iktidarını kuracaktır ve bizler bunun için buradayız” ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi