Haber: Dilek Kart

Seçim çalışmaları çerçevesinde dün akşam Dallık Köyü’nü ziyaret eden ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu’na Ak Parti Tire İlçe Başkanı Kamil Yaldız, Belediye Meclis Üyesi adayları Ali Taykut, Ali Ayyıldız, Mustafa Maltepe, Halil Gencoğlu, Gökçe Ok, Mehmet Ayhan Işık, Mustafa İsmail Çetiner, Osman Bozkurt, Selman İçelli, İsmail Tapkın, Hüseyin Öztürk, Mehmet Karamanlı, Serkan Arslan ve Hüseyin Koçyiğit katıldı.

YOĞUN İLGİ MEMNUN ETTİ

Tire’nin Dallık Köyü’ne giderek vatandaşlar ile bir araya gelen Ak Parti Tire Belediye Başkan Adayı Çeltikcoğlu, Dallık Köyü’ndeki vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Çeltikcoğlu burada yaptığı konuşmada gerçek bir üretici pazarını Tire’de kuracaklarına dikkat çekerek projeyi anlattı. Çeltikcoğlu, “Cevizi, kestanesi ve inciri bol ve kaliteli olan ilçemizdeki üreticimizin, ürününü gece yarılarına kadar pazara getirme ve satma zulmüne son vereceğiz. Siz değerli üreticilerimiz gece yarısı ürününü pazara getiriyor ve trafik sorununun hat safhada olduğu, araçlarınızı koymak için güvenli bir otopark bile bulamadığınız, kantar hizmeti bulunmayan sözde pazarda ürünlerinizi satarak geçiminizi sağlamaya çalışıyorsunuz bu zor şartlarda. O gün satılamayan ürünlerinizi de geri götürüp tekrar getirmeniz ya da ürünün başında satılana kadar beklemeniz gerekiyor” dedi.

GECE YARILARINA KADAR ÜRÜN SATMA ZULMÜNE SON

Üreticinin bu çilesine son vereceklerini vurgulayan Çeltikcoğlu, ‘Bölge Üretici Pazarı’nı Tire'de kuracaklarının müjdesini verdi. “Tire’nin yeniden yaşayacağı Ak Parti Belediyeciliği ile Tire’de Bölge Üretici Pazarını kuracağız. Bu pazarda, daha öncede belirttiğimiz gibi ürününüzü gece yarılarına kadar pazara getirme ve satma zulmüne son veriyoruz. Bundan sonra Ak Parti Belediyeciliği ile açık kapalı geniş alanları olan Bölge Üretici Pazarımız, pazartesi ve salı günleri açık olacak. Trafik sorunu olmayan, otoparkı olan, kantar hizmetleri bulunan, 24 saat açık lokanta, 24 saat açık kahvehane, tuvalet, güvenlik ve mescit hizmetleri verilecek. Satılamayan ürünlerinizi de güvenli bir ortamda emanete bırakmanız sağlanacak” dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi