İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Küçük menderes bölgesine yapmış olduğu ziyaretler esnasında geçtiğimiz günlerde Beydağ ve Kiraz ilçelerini ziyaret ederek belediye başkanları ve mahalle köy muhtarları ile bütünşehir yasası ile ilgili görüşmüştü.
Ziyaretlerine devam eden Büyük Başkan Aziz Kocaoğlu yarın da Ödemiş’e gelerek Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezinde Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, belde belediye başkanları köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek bütünşehir yasasının getireceği değişikliklerden bahsedecek ve yatırım programlarını paylaşacak.
Konu ile ilgili olarak CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş dün Ödemiş Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek köy ve mahalle muhtarlarını Perşembe günü saat 12.30’da Ödemiş Kültür Merkezinde yapılacak olan toplantıya davet etti.
Eriş; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu geçen hafta Kiraz ve Beydağ ilçelerimize giderek bütünşehir yasası ile ilgili konuşmalar yaptı. Kiraz ve Beydağ belediye başkanları ve muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını ve isteklerini dinledi. Bütünşehir yasası ile büyükşehir belediyesi Kiraz’a ve Beydağ’a yapacak olan yatırımları projelendirmeye başladı. Yarın ise Sayın Kocaoğlu Ödemiş’e gelerek Ödemiş Belediye Başkanlığı, kapanacak olan Belde Belediye başkanları ve mahalle köy muhtarları ile bir araya gelerek Ödemiş’e ve çevresine büyükşehir belediyesinin yapacak olduğu yatırım projelenmiş olacak. İhtiyaç ve aciliyet durumuna göre köylere yapılacak olan yatırımlar ele alınacak. 2013 yılında Özel İdare yatırımları da devam ediyor. Bu ön hazırlıkla yasaya İzmir daha iyi uygulayacak” dedi. 
 
 
Editör: Haber Merkezi