Chp İzmir Milletvekili Parti Meclisi üyesi Birgül Ayman Güler 8 Mart Cuma günü kadınlar günü nedeniyle Ödemiş’e gelecek. Güler, akşam 20.00’de yeni Belediye binası amfi salonda Ödemişlilerle günlük olayları değerlendirerek halkla söyleşide bulunacak. 

Geçtiğimiz günlerde meclisteki görüşmeler sırasında, “Hiçbir etnik kimlik diğerinden üstün değildir. Türklük kimliği tüm etnik kimliklerin şemsiyesi olarak görülmelidir. Bende Boşnak kökenli bir aileden geliyorum, Avrupa’nın merkezinde Yugoslavya da yaşanan etnik bölünme ile en çok acıyı Boşnaklar yaşadı katliamlara uğradı. Etnik bölünme acıları çoğaltır, etnik kimliği herkesin şerefidir” diyerek yeni Anayasada Türklüğün yok sayılarak tamamen vatandaşlık kavramı üzerinden anayasa hazırlanmasına karşı ulusal bir duruş sergilemişti.

 İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, ülkemizin bugünkü durumunu değerlendirerek geleceğe yönelik değerlendirmelerde bulunarak 8 Mart Kadınlar gününü Ödemiş’te geçirecek. Gece de Ödemiş’te konaklayacak olan Güler, 9 Mart Cumartesi günü de Ödemiş pazarını gezerek üreticiler ve esnaflarla görüşecek ve sorunlarını dinleyecek. 

Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Örgütü, tüm ödemişlileri Birgül Ayman Güler’le yapılacak söyleşiye davet etti.

Editör: Haber Merkezi