Haber: Dilek Ayvalı

Tire Fatih Mahallesinde gerçekleştirilen ve ‘Demokrasi Mitingi’ adı verilen mitingde büyük bir kalabalıkla ve coşkuyla alana giren Cumhur İttifakı Adayı Selman İçelli, kendisini bekleyen heyecanlı kalabalığa hitap etti.

HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM

Cumhur İttifakı Adayı Selman İçelli, yapabilecekleri projeleri açıkladıklarını ve bunların altına da imzasını attığını vurgulayarak, “Biz projelerimizin altına imzamızı attık. Tiremiz bir 5 yıl daha kaybetmemelidir. Tire’ye yakışan gönül belediyeciliğidir. Ben Tire’ye hizmetkâr olamaya, gönüllere girmeye geliyorum. Her zaman halkın içinde olacağım. Sivil toplum kuruluşları ile her zaman istişare halinde olacağım.”

TİRE’NİN GENÇLERİ DONANIMLI OLACAK

“İstihdam Koordinasyon Merkezini kuracağız. Gençler bizim için önemli. Gençlere eğitimler vereceğiz. İş bulma konusunda sorun yaşamamaları için Tire’nin gençleri donanımlı olacaklar. Bunu belediye olarak biz yapacağız. Tire’nin dokusuna uygun fakülteyi de kuracağız. Öğrenci yurdumuzun da temelini atacağız. Tire’ye aynı zamanda istihdam da yaratacak olan yem fabrikasının temelini geçen hafta attık. 300 gün sonra bitecek o fabrika.”

KENTSEL YENİLEME

“Ekinhisarı, Karacaali ve Toptepe Mevkilerinde kentsel yenileme yapacağız. 2008 yılında bizim dönemimizde Tire’ye getirdiğimiz doğalgazı o bölgelere çıkaracağız. Tire daha yaşanabilir bir kent olacak. Bunun zamanı geldi. Ekip hazır, kadrolarımız hazır. Arkamızda devletimiz var. Yaparsak biz yaparız.”

Başkan Adayı Selman İçelli’nin konuşması gençlerin sloganları ile süslenirken gençler, “ille de sen, dik dur eğilme bozkurtlar seninle, Cumhur Burada” dediler.

Editör: Haber Merkezi