NAZİF HARUPÇU

AK Parti İzmir Milletvekili ve eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Cumartesi günü Ödemiş’e geldi.

Ödemiş Belediye hizmet binası önüne gelişinde, sevgi seliyle karşılaşan

Binali Yıldırım’ı Belediye Başkanı Mahmut Badem, ilçe başkanı Ali Hadim ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte Ödemişlileri selamlayarak girdi.

ÖDEMİŞ’İ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı konuşmada, “Günlerce sizlerle zorlu yoldan geçerek, 5 yıl aradan sonra sizlerin oyları ile bugün Belediyede bugüne taşıdınız. 74 köy, 9 belde, 16 mahallede önce teşekkür turu ile teker teker yapacağımız hizmetler ve sorunların çözümünde sizlerle beraber olacağız. Ödemiş’i birlikte yöneteceğiz.

Tüm köy, belde ve mahallelerimizle ilgili bilgi birikimi de var. Nasıl oy istemeye geldiysek, sorunları çözmek için yine ayağınıza geleceğiz.

İzmir’de artık dünkü noktada değiliz. Adım adım ilerliyoruz. Ak parti iktidarlarının farkını yine sizlere göstereceğiz. Pazartesi sabahından itibaren aranızda olacağız” dedi.

Binali Yıldırım Belediye hizmet binası önünde AK Parti'nin başarısında pay sahibi olan herkese teşekkür etti. 3 aylık kampanya döneminde AK Parti'ye gönül veren herkesin en güzel sonuçların alınması için canla başla çalıştığını hatırlatan Yıldırım, bugün haklı gururu hep beraber yaşadıklarını belirtti.

ÖDEMİŞ’E BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ

Sözlerine, "İzmir için daha bu bir başlangıç" diye devam eden Yıldırım, şunları söyledi, “İzmir'de oyumuz daha önce 150 bin idi, Bugün 1 milyona çıkardık. Adım adım İzmir'i hizmet belediyeciliği ile buluşturuyoruz. Bugün Ödemiş, Torbalı, Menderes, Selçuk, Kınık ve Kemalpaşa AK belediyecilikle buluşuyor. Yarın İzmir'in 30 ilçesi AK belediyecilikle buluşacak. Meclis üyelerimizin de bu başarıda çok büyük katkısı var."

Sözleri sık sık, "İzmir seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla kesilen Binali Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü, "Biz AK Partiyiz, bizde mazeret olmaz, hizmet olur. Hizmet belediyeciliğine hoş geldiniz. Ne söz verdiysek hep arkasında olduk. Sözümüzü yere düşürmedik. 'Söz namustur' dedik ve verdiğimiz sözleri bugüne kadar yapa yapa geldik. Hiç endişeniz olmasın. Mahmut Badem ve arkadaşları Ödemiş'in hizmetinde ne lazımsa yapacaklar. Onlar sizin için gece gündüz demeden yorulmadan çalışmaya devam edecek. Bu yolda kardeşiniz olan ben de onlarla beraber olacağım. Hep yanınızda olacağım. Onun gücünün yetmediği, nefesinin yetişmediği yerde her zaman yanında biz olacağız. Ödemiş borcunu İstiklal Harbi'nde ödemişti. Biz de şimdi hizmet borcumuzu ödeyeceğiz. Hiç merak etmeyin. Siz gereğini yaptınız."

Konuşmaların ardından sevgi seli altında Binali Yıldırım, Belediye Başkanı Mahmut Badem’in makamına çıktı. Ve önce not yazdı.

Başkana görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem, Binali beye efe heykeli ve Ödemiş ipeğinden yapılma mendil hediye etti. Yıldırım’da, “Efelik sizlere yakışır, efelik sizde kalsın, hizmette bizde” dedi. Ardından Ödemiş şoförler Odası Başkanı Tahir Silay’da plaket vererek verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi