FARUK ÇARK

Kiraz ilçesi Karaburç köyünde ilçe teşkilatı tarafından 5 bin kişinin katıldığı miting düzenlendi.

Miting ’de Binali Yıldırım başına kasket ve omzuna poşu taktıktan sonra beraberinde Ak parti İlçe başkanı İbrahim Yılmaz, Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak, Kiraz Belediye Başkan adayı Erol Çomak ile birlikte Halkı selamladı.

Mitingde ilk konuşmayı Belediye Başkan adayı Erol Çomak yaptı. Çomak konuşmasında, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım beyle Birlikte Kiraz Ak Parti Belediye Başkan Adayı Erol Çomak olarak yol arkadaşı olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Kiraz’a çağ atlatacak projeler ile yola çıktıklarını belirten Çomak, “30 Mart’ta sizlerin vereceğiniz destekle başta Kirazda, 52 köyümüzde çağ atlatacak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

BİNALİ NEREDE, KAYMAKÇI ORADA

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın Karaburç köyündeki mitinginde, Kaymakçılılar, “Yolların kralı, Binali Yıldırım” diye yaptıkları tezahürata Bakan yine esprili şekilde yaklaşarak, “Kaymakçı bak yine yoldan çıktınız. Yolların kralı yoktur. Yolların kuralı vardır.” Diye seçim otobüsünün üstünden cevap verdi.

BÖLGE YATILI OKULU YAPTIK

Yıldırım konuşmasında, “Değerli hemşerilerim kiraza bir yatılı okul lazım dediler. Hemen harekete geçtik ve kirazda Türk Telekom çok güzel bir okul yaptırdı. Yurduyla beraber yeter ki yavrularımız daha güzel şartlarda okusunlar diye hayırlı uğurlu olsun. Değerli hemşerilerim. Bakın başka ne oldu.

Kiraz, Ödemiş, Bayındır, Torbalı yolunu bölünmüş yol yapacağız dedik. Bu yolun 30 kilometresi bitti. 2 yıl içerisinde kiraza kadar tamamı bitecek. Artık buradan İzmir’e, Nazilli’ye de yolları yapacağız. Buradan da erişimi sağlayacağız. Hem kuzeye hem de güneye hem de batıya izmire yolları Kiraz’da buluşturacağız. Ödemiş’ten sonra 30 kilometre demiryolunun sözünü vermiştik. Projelerini yaptırdık. Onunda yapımına başlayacağız. Başka ne var daha çok şey var. Göletler var. Akpınar köyünün Göleti, Suludere, Cevizli, Çayağzı Göleti Kiraz’ın bereketli topraklarına bereket katacak.

HİZMETLER TÜM KÖYLERE GELECEK

 Karaburç köyünde neler yapacağız bakın bir adet 500 kişilik düğün salonu yapacağız. Çok amaçlı bir köy odası yapacağız. Bir adet gençlerimiz için halı saha yapacağız. Ve burada karakucak güreşlerinin yapılması için bir program gerçekleştireceğiz. Köy içine tamamen parke taşla kaplayacağız. Köy meydanı haline getireceğiz. Mahalle ve köy yollarını da yapacağız. Bu sadece Karaburç ta değil bunların benzerlerini Kiraz’ın 52 köyünün tamamında yapacağız.

KİRAZ’DA HAYVANCILIĞI DESTEKLEYECEĞİZ

 30 Martta kirazda Erol Çomak’la tarih yazmaya hazır mısınız Değerli hemşerilerim asıl projeyi unuttuk.

Kiraza 100 yataklı hastane yapılacak. Hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca hayat İzmir yılın yüzyılın şehircilik hareketi projelerimizin 1414 projenin bir kısmı da Kiraz’a ait ve Kirazda hayvancılığı destekleyeceğiz. Kirazda tarıma dayalı sanayi destekleyeceğiz. Kirazın gençlerini iş aş temin edeceğiz. Yeni iş alanları oluşturacağız. Artık büyükşehir belediyesi biliyorsunuz.  Sadece merkezin değil, İzmir in her tarafını ilgilendiriyor. Kirazın 52 köyüne artık büyükşehir belediyesinin sorumluluğu altına girdi. Merak etmeyin her şeyinizden her mahalleyle her köyle her hemşerimizin derdi artık bizim derdimizdir bizim hizmetlerimizle Kirazımız çok daha güzel olacak. 

Editör: Haber Merkezi