Binali Yıldırım Ödemiş’e geliyor
 
AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, Ulaştırma Haberleşme ve İletişim Bakanı Binali Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde Ödemiş’e geleceğini ve keşiflerde bulunacağını söyledi.
İlçe binasında gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısının basına açık bölümünde basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim 26 Kasım’da gerçekleştirilen kongrelerinde delegelerin güvenini alarak, tekrar seçildiklerini hatırlatarak, “Bunun verdiği sorumlulukla Ödemiş için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
AK Parti Çiğli İlçe Kongresi’nde Ulaştırma Haberleşme ve İletişim Bakanı Binali Yıldırım ile görüşme yaptıklarını dile getiren Ali Hadim, “Bakanımızla yaptığımız görüşmede ilçemiz için ihtiyaç olan konularda görüş alışverişinde bulunduk ve ilerleyen günlerde Ödemiş’e davet ettik. Belirttiğimiz istekleri ve buna benzer devam eden projeleri yerinde incelemek üzere Ödemiş’e gelecek” diye konuştu.
HADİM, “BİNALİ YILDIRIM ÖDEMİŞ PROJELERİNE SICAK BAKIYOR”
Hadim, “Bilindiği gibi 26 Kasım’daki kongremizde yönetim olarak güven tazeledik. Delegelerimize ve partililerimize söz verdiğimiz gibi hizmetlerimizde sınır tanımadan yenilerini ekleyerek yolumuza devam edeceğimize söz verdik. Göreve geldiğimiz ilk ayımızda bütün kamu kurum amirlerine ziyaretler gerçekleştirdik. Yönetim kurulu üyelerimiz ve kadın kollarımız işbirliğiyle de, muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttık. Son olarak geçen pazar günü katıldığımız Çiğli kongresinde de Ulaştırma Haberleşme ve İletişim Bakanımız sayın Binali Yıldırım Bey’le sohbet etme fırsatı bulduk. Bu sohbetteki gündemimiz her zaman olduğu gibi Ödemiş oldu. İlk baştaki isteğimiz Ödemiş Devlet Hastanesi’nin yapımına başlanması oldu. Konuyu yakından takip ettiğini ifade eden bakanımız, gereken önemi göstereceğinin sözünü verdi. Bunun ardından Aydın istikametindeki Hamamköy yolunun açılması oldu. Bu konunun 2012 programında yer almasını istedik. Sağolsun bakanımız bizleri kırmayıp bunun sözünü verdi. İlerleyen günlerde Ödemiş’e gelecek olan Bakanımız Binali Yıldırım’la gerekli keşifleri yaparak, yapılması gereken işlere başlayacağız. Bizler bu ve buna benzer projelerle durmadan, yorulmadan ve usanmadan, Ödemişimizin sorunlarını çözmek için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.
Editör: Haber Merkezi