Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, CHP Tire İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.
Bayır’ın ziyaretinde CHP Tire İlçe binasında İlçe Başkanı Mustafa Güngör, CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP il delegeleri, gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri hazır bulundular.
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır’ın, CHP Tire İlçe Örgütü’nü hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyleyen Tire İlçe Başkanı Mustafa Güngör, Bayır’a partililer önünde teşekkürlerini sundu.
“BAŞKANI OLDUĞUM ÖRGÜT BAŞARILI OLACAKTIR”
Güngör’ün teşekkür ve destek konuşmasının ardından partililere hitaben konuşma yapan CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, 17 aylık başkanlığı süresince İzmir’in 30 ilçesinin tamamını ziyaret ettiğini söyledi. Bayır, “Yapılmasını gerekenlerin neler olduğunu yerinde tespit ederek özeleştiride bulundum. Kongrede üç arkadaş yarışacağız” dedi.
Bayır, CHP İzmir İl Başkanlığı için Ali Engin ve Levent Eyipişiren’in aday olduğunu ve kendilerine saygı duyduğunu söyleyerek, “Ben görev adamıyım. 17 aydır CHP İl Başkanlığı görevindeyim. Milletvekili aday adayıydım. Ancak partimin bana bu makamda ihtiyacı oldu, seve seve koştum. Göreve talip olmadım. Benim anlayışımda görev istenmez verilir. Hedefimiz genel seçimde en iyi başarıyı almak. Partimin delegelerinden destek istiyorum. Benim il başkanı olduğum bir örgüt daha başarılı olacaktır. Kongre süresinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Parti olarak öncelikli hedeflerinin İzmir’i AKP’ye vermemek olduğunu söyleyen Bayır, “İzmir, CHP’nin kalesidir. 2007 seçimlerinde 101 bin oy alan İzmir, son genel seçimlerde 174 bin oy almıştır. AKP bu başarımızı, belediye başkanlarını sorgulatarak, belediyelerimize art niyetli müfettişler göndererek, kısacası İzmir’i başarısız ve CHP’yi beceriksiz göstererek, elde ettiğimiz başarımızı bloke etmeye çalışıyor” dedi.
Bayır, partililerle bir süre sohbet ettikten sonra, akşam  CHP Kiraz İlçe Örgütü tarafından düzenlenen bahar yemeğine katılmak üzere partiden ayrıldı.
Editör: Haber Merkezi