HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Belediye Başkanı Ufuk Sesli Aday Adaylık dosyasını çalışma arkadaşları ve yakınları ile birlikte Bayındır CHP İlçe Başkanlığına teslim etti.

Kalabalık bir ekip ve partililer tarafından karşılanan Sesli, dosyasını İlçe Başkanlığına teslim etmesinin ardından yaptığı konuşmada, “Eskiden traktörle bile gitmekte zorlanılan üretim yollarını İzmir Büyükşehir Belediyemizin desteği ile şimdi bisikletle bile gidilebilir hale getirdik. Yaklaşık 200 km‘lik asfalt yol yapıldı. Ama bitti mi, hayır. Çünkü bitirmemiz gerek daha çok işler var. Birlik, beraberlik olduğu müddetçe başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Ben bunun bilincindeyim, bunun güvencesindeyim.

Biliyorsunuz 21. yıldır kutlanan çiçek festivalimiz var. Festivalimizi gittikçe büyüttük, daha geniş bir alanda gerçekleştirmeye başladık. Başladığı dönemde 25-26 üreticiyle var olan festivalimiz bizim zamanımızda 430’dan fazla çiçekçinin katıldığı bir etkinlik halini aldı. Halkımız bundan çok güzel bir şekilde faydalandı.

Dostluğumuz, kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz olduğu müddetçe yıkamayacağımız bir şey yoktur.  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden, devrimleri yolundan gittiğimiz müddetçe başımız hiçbir zaman öne eğilmeyecek her zaman ileriye, her zaman ileriye gidilecektir. CHP Bayrağını Bayındırda dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi