Haber: eren Erbahçeliler

Başkan Soğancıoğlu, “Hakka yürüyerek ülkücü şehitler kervanına katılan Yusuf yüzlü Yusufiyeli Cengiz Akyıldız kardeşimize rahmet diliyorum. Bütün şehitlerimizi asla unutmayacak ve unutturmayacağız” dedi.

MHP Bayındır İlçe Başkanı İbrahim Soğancıoğlu, yayınladığı mesajda şunları söyledi, “Türkiye genelindeki tüm teşkilatlar ve Bayındır teşkilatı asla bu tür provokasyonlara gelmeyecektir. İstenen şey, MHP’yi sürekli sokağa çekme arzusudur. Ancak Ülkücüler olarak bunun her zaman farkındayız. Saldırı sonucu kaybettiğimiz davamızın çilekeşlerinden MHP İstanbul İl Başkanlığı Basın Danışmanı Cengiz Akyıldız’a Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimizin acısını yaşıyoruz. Hainlerden en kısa sürede hesap sorulmasını bekliyoruz.”

SON ÇARE MHP’DİR

Yaklaşan yerel seçimleri arifesinde yaşanan bu üzücü olayın camiayı birbirine kenetleyerek iktidar olma yolunun geçtiği yerel seçimlerde daha fazla çalışarak üzerlerine düşen vatani görevi yerine getirme adına önem taşımakta olduğunu söyleyen Soğancıoğlu, “6 aylık İlçe başkanlığım süresince seçime odaklanarak nasıl başarılı olabileceğimizin planlarını yaptık, şu an uygulama safhasındayız. Bayındır halkının partimize gösterdikleri ilgi ve alaka bizleri çok memnun etmektedir. Kimsenin yapamadıklarının üzerinden siyaset yapmayarak projelerimiz ile halkımızın önüne çıkmaya yüzümüz var. Vatandaşın karşısına çıkma yüzü olmayanlar kan kaybetmediklerini deklare etseler de görünen her şey ortada. Hükümetin yaptığı çalışmaları Belediye yapmış gibi göstermek siyasi ahlaka yakışmamaktadır. Son kullanma tarihleri bellidir. Kamuoyunda araştırma yapmak isteyenler vatandaşa bir sorsunlar cebinde para, traktöründe mazot var mıdır. Esnaf kan ağlamaktadır. Son çare MHP’dir diyen demeyen tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Üye sayımızdaki artış ve partimize gösterilen teveccüh karşısında İlçe teşkilatı olarak çok memnunuz. Hiçbir adayı ve partiyi hafife almıyoruz. Lakin seçim arenasında karşımızdaki tek rakibimizi kendimiz olarak görmekteyiz. Tüm halkımıza ulaşıp sıkılmadık el, sohbet etmediğimiz kimse bırakmayacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi