Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli sabah saatlerinde Bayındır Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek, burada Ege Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Bayındır Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erhan Vecdi Küçükerbaş ve öğretim görevlileri ile birlikte kahvaltı yaptı.

Bayındır Kaymakamı Barbaros Baran öğleden sonra Bayındır Belediyesi toplantı salonunda yapılan Bayındır Kent Konseyi toplantısına katılarak ,Kent Konseyi Başkanı Seher Doğanay ve yürütme kurulu üyeleriyle birlikte toplantı düzenlediler.

Düzenlenen toplantıda çalışma gruplarının projeleriyle ilgili olarak görüş alışverişinde bulunuldu. Kent Konseyinin yönergesinde kabul edilmiş olan Çalışma gruplarının (Kadın Çalışma Meclisi, Çocuk Çalışma Meclisi (yaş sınırı 7-15’ e kadar), Yaşlı ve Engelliler Çalışma Meclisi (Yaş sınırı 15-30’a kadar) Çevre Koruma Çalışma Meclisi” ilgili olarak konuşma yapıldı.

Öğleden sonrada Başkan Sesli’yi İzmir İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Nil Hıdır makamında ziyaret etti. Tirede bir takım ziyaretlerde bulunan Hıdır Bayındır Belediye Başkanının doktor olduğunu öğrenince kendisiyle tanışmak isteyerek Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’yi makamında ziyarette bulundu.

HABER:AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi