Yemekte konuklara iftariyelik dağıtan Başkan Sesli, ramazan ayı vesilesiyle Bayındır halkı ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Sesli, Ramazan gibi kutsal bir ayda toplumsal dayanışmayı sağlama adına yaptıkları girişimin bir ay boyunca devam edeceğini belirti.
Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu vurgulayan Başkan Sesli, “Yaz mevsiminde Ramazan ayını birlikte karşılıyoruz. 
  Bu sıcak ortamda vatandaşlarımız, inançları gereği ramazan orucu tutmanın gayreti içerisindeler. Biz de Bayındır Belediyesi olarak, bu yıl özelli kle, dar gelirli vatandaşlarımıza Ramazan ayında bir kase sıcak çorba verme gayreti içerisindeyiz. Ben bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Ramazan  ayını kutluyorum. Ramazan ayının huzur, dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini, artık anaların göz yaşlarının dinmesini ve memlekete sükunetin gelmesini niyaz ediyorum. Herkesi birbirine  hoşgörülü davranmaya ve dayanışma içerisine girmeye, birbirinin eksiğini kapatmaya maddi manevi yardım yapmaya davet ediyorum” dedi. Başkan Sesli, Bayındır şehir stadındaki, küçük çim sahada bin kişilik yemek dağıtımı yapıldığını da sözlerine ekledi.

İftarın Ardından Sohbet İçin Parka Geçildi

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, iftarın ardından Belediye Parkına geçerek, İlahi grubu Can-ı Gönül’ün ezgilerini dinledi. Bayındır halkının da yoğun ilgi gösterdiği programın ardından, Metin Koşer tarafından dini konulara yönelik özel sohbet programına devam edildi. 

Editör: Haber Merkezi