NAZİF HARUPÇU

 İnşaat Mühendisleri Odası Ödemiş Temsilcisi Ufuk Aykol ve yönetim kurulu üyeleri, meslektaşları olan Belediye Başkanı Mahmut Badem’e belediye başkanı seçilmesi nedeniyle tebrik ziyaretinde bulundular.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKMAYA HAZIRIZ

Oda temsilcisi Ufuk Aykol ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi,

“Öncelikle oda yönetimi olarak, meslektaşımız Mahmut Badem’in tekrar belediye başkanı seçilmesinden dolayı kendisini kutluyoruz.

Başarılarınızın devamını diliyoruz. Burada kendi evimizde gibi hissediyoruz. Ödemiş’te konuları biliyorsunuz. Daha önceden Belediye Başkanlığı görevi yaptığınız için bu dönem daha iyi şekilde Ödemiş’i yöneteceğiniz inancımız tamdır. Bugün yapacağımız işlerde daha rahat olarak hareket edeceğimizi düşünüyorum. Bizde oda yönetimi olarak 24 saat Ödemiş Belediyesinin yanında olacağız. Meslek örgütlerinin Belediyelerden ayrı düşünülmesi söz konusu değil. Bizde elimizi taşın altına sokmaya her zaman hazırız.”

KENT MERKEZİ ARTIK ESKİ CANLILIĞINI KAYBETMİŞ

Belediye Başkanı Mahmut Badem’de ziyarette yaptığı konuşmada, “Meslektaşlarımızın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı son derece memnunluk duydum. Kentte İnşaat mühendisleri ile birlikte çalışma düşüncesi ile sizlerden gelecek öneriler ve projeler anlamında, 1984-85 imar planı ile son düzenlemeden 30 yıl geçmiş, boş alanlarda yapılaşma ileri düzeye gitmiş. Böyle bir kentte, geçmişi olan bir kentte iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Kentte bu yerlerin canlandırılmasına ihtiyaç var. 1970’li, 1980’li yıllardaki Ödemiş’in kent merkezi artık eski canlılığını kaybetmiş, ancak bunu sizlerin de katkıları ile yeniden ele alarak buraların canlandırılması anlamında katkılarınızın olacağına inanıyorum. Bunu ne biz tek başımıza, Ne de sadece Belediye olarak hepsini yapmak mümkün değil. Bu kentin sorunlarının ele alınmasında İnşaat Mühendisleri, mimarlar ve mühendislerimizle birlikte ortak noktada buluşarak iletişim halinde olacağız. Bu işbirliği sadece mimari ve mühendislik açısından ele alınmanın yanı sıra iş alanında inşaat sektörü de ve diğer sektörleri de canlandıracaktır. Eleman ihtiyacını da beraberinde getirecektir“ dedi.

Editör: Haber Merkezi