NAZİF HARUPÇU

Türkiye’nin eski kooperatiflerinden olan Bademli Kalkınma Kooperatifi Başkanı Selçuk Bilgi ve yönetim kurulu üyeleri Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Bademli Kalkınma Kooperatifi Başkanı Selçuk Bilgi, Belediye Başkanı Mahmut Badem’i yönetim kurulu olarak ziyaret ettiklerini ve başarılı bir çalışma dönemi geçirmesini temenni etti. Bilgi, “Başkanımızla 2004-2009 yılları arasındaki görevi esnasında da diyaloglarımız oldu. Görevinde başarılar diliyoruz ve kendisini de Bademli’ye kooperatifimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

SORUNLARI ÇÖZERE İLERLEYECEĞİZ

Belediye Başkanı Mahmut Badem de, “Kooperatifiniz önemli hizmetler vermekte. Ödemiş’in fidancılıkta marka kent olmasında büyük katkılarınız oldu. Üretimler kooperatifiniz sayesinde daha nitelikli hale getirildi. Çözüm noktalarında da sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Yerimizde durmayacağız. Yerinizde durduğunuzda küçülüyorsunuz. Bunun için büyümeye devam ederken de sorunları da çözerek ilerleyeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi