Aydilek,“İlçe Belediyesi Bayındır’da 40 bin tane değil 400 tane bile maske dağıtmadı. Bayındır Belediyesi Zabıta ekipleri pazar yerinde geldi, bizim çocuklardan maske, eldiven istedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayındır’da 5 bin 710 hanede yaşayan 7 bin 276 civarındaki 65 yaş üstüne ulaştı. Hiç kimseye ne partisi soruldu, ne adı, soyadı soruldu. Muhtarlarla iş birliği yapıldı, gelen listede kim varsa kapısı çalındı. Demirezen hiçbir şey yapmadığı için ağlıyor” dedi.

Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, AK Parti Belediye Başkanı Demirezen’i sert sözlerle eleştirdi. Bayındır Belediyesi’nin ilçede 400 maske bile dağıtmadığını öne süren Aydilek, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Bayındır Belediyesi ne istedi ben bilmiyorum? Büyükşehir Belediyemiz ilçeye erzak kolisi gönderiyor ve dağıtımı yapılıyor. Büyükşehir Belediyemize saldırıda bulunanlar dikkat dağıtmaya çalışıyorlar. AKP’liler nerede, Ensar Vakfı nerede, TÜRGEV nerede halkın bu zor günlerinde? Bunların hiçbirisi yok. Yalan söylüyorlar. Bayındır’da 40 bin tane değil 400 tane bile maske dağıtmadılar. Cuma günü Bayındır’ın pazarıydı. Bayındır Belediyesi Zabıta ekipleri geldi, bizim çocuklardan maske istedi, eldiven istedi. Bizim çocuklar durmadan çalışıyor. Ben ilçemde kendi arkadaşlarımla CHP’nin adını öne çıkarmadan bakkallarla anlaştım. Yardım etmek isteyen vatandaşlar gidip koli yaptırıyorlar. Bizler de onların dağıtımına katkı vermeye çalışıyoruz. Partimize karşı yapılan eleştiriler basiretsizliğin tevatürleridir” dedi.

“İLÇEDEKİ TÜM 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIK”

CHP’li Aydilek ilçede yaşayan 65 yaş üstü tüm vatandaşlara ulaşıldığını söyledi. Hiç kimseye partisinin sorulmadığının altını çizen CHP’li başkan, AK Partili Demizezen’in hiçbir çalışma yapmadığını iddia etti. İlçede çalışmaların devam edeceğini belirten Aydilek, “İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayındır’da 5 bin 710 hanede yaşayan 7 bin 276 civarındaki 65 yaş üstüne ulaştı. Hiç kimseye ne partisi soruldu, ne adı, soyadı soruldu. Muhtarlarla iş birliği yapıldı, gelen listede kim varsa kapısı çalındı. Demirezen hiçbir şey yapmadığı için ağlıyor. Milyon dolarları aklayanlar şu anda piyasada yok. Biz burada vatandaşa yardım yapıyoruz, onlar Boğaz ihalesi yapıyorlar. 65 yaş üstü olan tüm vatandaşlarımızın kapısı çalındı. İhtiyaçları soruldu. Erzak kolisi götürüldü, bazısı ‘Benim ihtiyacım yok, ihtiyacı olana gitsin koli’ dedi. İhtiyacı olan da aldı. 65 yaş üstü vatandaşlarımız telefonla da arandı. Telefonla ulaşılamayanlara muhtarlar aracılığıyla ulaşıldı. Ulaşmaya ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi