Haber: Dilek Ayvalı
İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Aytun Çıray, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında geldiği Tire’de, partililerle bir araya geldi.
İYİ Parti Tire İlçe Binası’nda İlçe Başkanı Hayati Okuroğlu, Milletvekili Adayı Salih Atakan Duran ve parti yönetimi tarafından karşılanan Çıray burada gazetemize yaptığı açıklamada, “Bugün Bayındır’ı memleketimi gezdim. Sonra da Tire’ye geldim. Her iki tarafta da gördüğüm Türkiye’de yeni bir iktidar ışığının yandığıdır. Tire’de uzun zamandır yürütülen bir çalışma kendi eserini ortaya koymaya başlamış. Bu çok moral verici” dedi.

TİRE, DEMOKRASİNİN BEŞİĞİDİR
Tire’nin demokrasinin beşiği olduğunu vurgulayan Çıray, “Tire esasen demokrasinin beşiğidir. Yasaklı Doğru Yol Partisi yıllarında da ilk defa belediye başkanı seçerken yasaklara karşı koyan bir ilçemizdir. Bana sorarsanız İzmir’de İYİ Parti birinci olacak. Ama birinciler içerisinde Tire en birinci olacak. Benim gördüğüm bu. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Buradan yaktıkları ışığı da Türkiye’de hep birlikte bizde taşıyacağız. Son haftaya girdik. Bu hafta tüm çalışmamız gece gündüz koşmak ve millete gerçekleri anlatmak olacak. Sayın Genel Başkanımın kongrede söylediği sözlerle bitirmek istiyorum, başaracağız başaracağız, başaracağız” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi