Haber: Dilek Ayvalı

Konu ile ilgili CHP Tire Belediye Başkan Aday Adayı Ayten Gülsever, “Net olarak biliyoruz ki İzmir ilçelerinde ittifak yok” diyerek açıklamada bulundu.

CHP Tire Belediye Başkan Aday Adayı Ayten Gülsever, “İki gün önce il başkanlığı toplantı yaptı. İzmir ilçelerinde ittifak olmadığı konuşuldu. Hele hele belediyesi bizde olan yerlerde bu mümkün değil. İYİ Parti Tire’de aldığı oyu ittifak sayesinde aldı. CHP’nin bir adayı olarak kendi partimi memleketimde bu kadar güçlü gördükten sonra İYİ Parti adayında birleşmeyi doğru bulmam. 64 yıldan sonra kazanılan bir belediye neden İYİ Parti’ye verilsin” dedi.

ALGI VE BASKI OLUŞTURMAK İSTENİYOR

İYİ Parti’ye illerde destek verildiğine dikkat çeken Aday Adayı Gülsever, “İzmir İlçelerinde bir ittifak olsa bile bu örneğin Kiraz olabilir belki. CHP’li olmayan Kemalpaşa’da dahi CHP’nin güçlü olduğunu görüyoruz. Selçuk ilçemizde de çok iyi 3 isim aday adayı. Tire’de ittifak olacağı bilinçli olarak bazı kişiler tarafından çıkartılıyor. Algı ve baskı oluşturmak isteniyor ancak Cumhuriyet Halk Partisinde algı ve baskı ile yönlendirme yapılmaz. Partimiz çok ciddi bir şekilde aday belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Tire’de Cumhuriyet Halk Partisinde birbirinden kıymetli 4 aday adayı arkadaşım daha var. Biz 5 aday adayıyız ve hepimizin ortak özelliği Cumhuriyet Halk Partili oluşumuzdur” dedi.

Editör: Haber Merkezi