HABER: DİLEK AYVALI
İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Metin Dökmeciler ve Salih Atakan Duran, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında Tire’nin Eğridere ve Gökçen Mahalleleri ile STK’ları ziyaret etti.
Tire’de oda başkanları ile bir araya gelen İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Metin Dökmeciler ve Salih Atakan Duran, İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Hayati Okuroğlu, Demokrat Parti Tire İlçe Başkanı Hasan Sarp ve yönetim kurulu üyelerinin gündemi 24 Haziran seçimiydi.

Dökmeciler, “Aynı toprakların çocuklarıyız”
İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Metin Dökmeciler buradaki konuşmasında, “Bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz. Türkiye’de sıcak bir gündem var. Çeşitli fikirler olacak. Olmazsa demokrasi olmaz. Biz bir yola çıktık. Davamız milletimize hizmet. Türkiye iyi olsun istiyoruz. Ben Demokrat Parti İzmir İl Başkanıyım. İYİ Parti’den aday oldum. Türkiye’de il başkanı olarak aday listesinde olan tek aday benim. Kemalpaşalıyım. Anne tarafım Bayındırlı. Aynı toprakların çocuklarıyız. Sizden oyunuzu istemeye geldik. Türkiye için millet ittifakında birleştik” ifadelerini kullandı.

Duran, “Akşener, Tiremizi dikkate alan bir genel başkan”
Milletvekili Adayı Salih Atakan Duran, “Küçük Menderes havzasında yapılan siyasi aktiviteler genellikle Ödemiş merkezli yapılıyor. İlk defa bir cumhurbaşkanı adayı Pazar günü ilçemize geliyor. Sayın Akşener Küçük Menderes mitingini ilçemizde yapacak. Farklı düşünebiliriz ama Tiremizi dikkate alan bir genel başkanın mitinginde bulunmakta fayda var. İtfaiye meydanındaki mitingimize herkes davetlidir. Hem bir adayın yapmak istediklerini ilk ağızdan dinleriz” dedi.

Sokaklar bize ‘Değişim’in gerektiğini söylüyor
24 Haziran’ın önemli bir tarih olduğuna dikkat çekerek konuşmasını sürdüren Duran, “Ülkede hepimizin yaşadığı sorunları var. Bu sorunları aşma noktasında bir seçim kararı alındı demek ki. 16 yıldır iktidar biz yönetmekte. Elbette ki 16 yılda iyi şeyler de yapmıştır. Yapmış olduğu iyi şeyler için iktidara teşekkür ediyoruz. Ama ülkenin bir değişime ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Sokaklar bize bunu söylüyor. 24 Haziran’da inşallah hayırlı olan, ülkeyi bu sorunlar yumağından kurtaracak olan Sayın Akşener iktidara gelir ve ülkemiz için hayırlısı olur. Tire’ye yapılması için 9 yıldır beklenen çalınmadık kapı bırakılmayan Veteriner Fakültesi Kiraz’a verildi. Seçimin hemen ardından kim iktidara gelirse bu yanlıştan dönülmeli. Tiremize biz fakülte gelmesi için çalışma yapalım” dedi.

Sarp, “Tire için bir arada olmalıyız”
Daha sonra konuşan DP Tire İlçe Başkanı Hasan Sarp, “Tire’nin menfaatleri için bir arada olmayız. Bunu başarmadıkça ilçemizi geliştiremeyiz. Siyasi fikirlerimiz farklı olabilir. Ama geleceğimiz için çocuklarımız için daha güzel bir Tire için bir arada olmalıyız” dedi.

Editör: Haber Merkezi