Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’yla görüşen AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim bölgenin sıkıntıları aktardı, çözüm istedi.
AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, geçtiğimiz günlerde İl Başkanlığını ziyaret eden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu ile görüşerek, Ödemiş’te yaşanan sıkıntılarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Hadim, önümüzdeki günlerde Binali Yıldırım’ın Ödemiş’e gelerek ilçe idarecileri ve vatandaşların da katılacağı geniş katılımı bir toplantıda bölge sorunlarının dinleyeceğini ve çözüm yolları için çalışma başlatacaklarını kaydetti.
Ödemişli vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için gecelerini gündüzlerine katarak çalıştıklarını, ilçeye hizmet getirebilecek her noktaya parmak bastıklarını dile getiren İlçe Başkanı Ali Hadim, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüşmesinde, Ödemiş’in içme suyu ihtiyacını sağlayacak olan Üzümlü Barajı konusunu aktardığını, Eroğlu’nun ise 30 km’lik alan içerisine nasıl 4 tane sulama barajı (Beydağ, Aktaş, Bademli, Zeytinova)yaptılarsa sırası geldiğinde Üzümlü Barajı’nı da yapacaklarını söylediğini bildirdi.
Ali Hadim, Eroğlu’na köylülerin orman arazilerini kapsayan 2/B yasasıyla ilgili yaşanan sıkıntıları da aktardığını ifade etti.
BİNALİ YILDIRIM ÖDEMİŞLİLERİ DİNLEMEK İÇİN GELİYOR
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile yaptıkları görüşmede ise şu anda Ödemiş’in en büyük sıkıntılarından biri olarak göze çarpan Ödemiş Devlet Hastanesi konusu bildirdiğini söyleyen Hadim, “Sayın Bakanımız Binali Yıldırım hastaneyle ilgili her şeyin tamamlandığını, adliye sarayı işlemlerinin, Kaymakçı Cezaevi’nin de hiçbir sıkıntısının kalmadığını, en kısa sürede temelinin atılacağını aktardı” dedi.
Binali Yıldırım’a Ödemiş-Adagide ve Adagüme-Bademli yolunda Küçük Menderes nehrinin geçtiği bölgede aşırı yağışlar sırasında yaşanan sıkıntılar ile ilgili olarak dosya sunduklarını da belirten AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, “Bakanımız Binali Yıldırım ile Ödemiş-Adagide-Adagüme-Hamamköy güzergahındaki yollarında genişletilmesi konusunda istişarelerde bulunduk. Bunun yanısıra Ödemiş-Boğaz-Sarp yolunun Ödemiş’e ait kısmının tamamlandığını, Manisa’ya ait olan bölümünde tamamlanarak yolun sağlıklı bir şekilde ulaşıma açılması için dileklerimizi ilettim. Belde belediye başkanlarımızın da sıkıntılarını dile getirdiğim görüşmede geçtiğimiz günlerde istekte bulunulan Çaylı-Beydağ yolunun da yol genişletme çalışmaları kapsamına alınmasını ilettim. Bakanımız isteklerimize her zaman olduğu gibi yine olumlu bir şekilde yaklaştı. Bakanımız Binali Yıldırım, önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir toplantıya katılmak için ilçemize gelecek. Bu toplantıda idarecilerimizin ve halkımızın sıkıntılarını dinleyecek. Partimiz ülkemizin her karış toprağına hizmet götürmek için çabalamakta. Bizler de bu teşkilatın Ödemiş ayağı olarak ilçemize, köylerimize hizmet için kolları sıvadık. Hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi