İzmir CHP İl Başkanı Ali Engin, il yöneticileri ile birlikte, Ödemiş CHP İlçe örgütü ziyaret ederek, partililerle buluştu. Engin’i Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik, Ödemiş Eski Belediye Başkanı Bekir Keskin, CHP’li Belediye meclis üyeleri ve partililer karşıladı.

Ali Engin burada yaptığı konuşmada “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu Tirede Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek’le köy mallarının satışı konusunda bir görüşme yaptı. Daha sonra, bende Tire’ye giderek başkanımızla görüştüm. Tire Belediyesinin, belediye borçlarını kapatmak için köy tüzel kişiliğine ait malları satmaması konusunda bir karar aldık.”

ON YILDIR İZMİR’İN MALLARINI SATA SATA BİTİREMEDİLER

 On yıldır Ak Parti’nin özel idare ve kamunun mallarını sata sata bitiremediğini belirten Engin “AK Parti on yıldır İzmir özel idarenin ve kamu mallarını sata sata bitiremedi. Tire’de durumu inceleyerek köy mallarının satılmaması konusunda Başkanımız Tayfur Çiçek ile birlikte ortak karar aldık. Buradan Ödemiş Belediye Başkanına ve meclis üyelerine seslenerek, Tirede olduğu gibi köy malları satışı durdurulmalı ve kurulacak kooperatifler kanalıyla bu malların geliri köylüde kalmalıdır diyoruz”

BEKİR KESKİN’E TEŞEKKÜR EDİYORUM

Birlik ve beraberlik içinde yaklaşan seçimlere hazırlanmamız gerekiyor diyen Başkan Engin  “Ödemiş Eski belediye Başkanımız Bekir Keskin Aziz Kocaoğlu ile el elele vererek Ödemişe toptancı hali, garaj ve hayvancılığa yönelik ova yollarını yaparak büyük hizmetler vermiştir kendisine teşekkür ediyorum. Kırgınlıkları bir tarafa bırakarak birlik beraberlik içerisinde, yaklaşan seçimlere hazırlanmamız gerekiyor”

 SEÇİMLER DEMOKRASİNİN GEREĞİDİR

Seçimdeki yenilgi de bir suçlu aramanın anlamı olmadığını seçimlerin demokrasinin gereği olduğunu belirten Engin, “Seçimdeki yenilgi konusunda bir suçlu aramanın anlamı yoktur. Bu durum demokrasinin gereğidir.4 yıl sonra sosyal demokrat bir belediye başkanını tekrar belediyeyi alacağına inanıyoruz. CHP güçlü olursa, Türkiye güçlü olur. Siyasette pozitif olmak zorundayız. Bize oy vermeyen kesimlerle diyalog kurmamız lazımdır. İzmir’de kadın kollarımız güzel çalışıyor. Gençlik kollumuz zayıf, bunu da güçlendirmek için çalışacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi