Haber: Ahmet ŞENKİ


Tire CHP’de aday bolluğu var. İlk olarak CHP’den belediye başkanlığı adaylığını açıklayan Hüseyin Hapçı’dan sonra eski ilçe başkanı Mustafa Güngör adaylığını açıkladı. Daha sonra CHP’de yapılan bir tören ile Bayındır’ın Zeytinova Beldesi’nin CHP’li belediye başkanı Ali Doğu da adaylığını açıkladı.

TECRÜBELERİMİ AKTARACAĞIM

Kalabalık bir partili topluluğunun katıldığı toplantıya, CHP’li belediye başkanı adaylarından Hüseyin Hapçı ve Mustafa Güngör’ün de katılması, birlikte el ele tutuşarak birlik ve dayanışma pozu vermesi, dakikalarca alkışlandı. Belediye başkanlığı adaylığını açıklayan 46 yaşındaki 2 çocuk babası Ali Doğu şöyle konuştu; “Öncelik olarak neden belediye başkanlığına aday adayı olduğumu söyleyeyim. Herkesin ülkesine bir borcu var. Görevimin gereği olduğu için Tire’den aday adayı olmak istedim. İki dönemdir Zeytinova Belediye Başkanlığımı başarıyla yaptığıma inanıyorum. Edindiğim tecrübeleri bilgileri Tire’ye aktarmak için aday adayı oldum” dedi.

ALLAH KİMSEYİ PARTİSİZ BIRAKMASIN

Belediyeciliğin çok önemli bir iş olduğunu ve mesai kavramı olmadığını hatırlatan Doğu, “İyi bir ekip oluşturacağız. Bu ekiple bilgi ve becerimizi başarımızı tecrübelerimizi yansıtacağız. Birilerin çıkarı için aday adayı olmadım. Tire için aday adayı oldum. Tire’yi geliştirmek ve güzelleştirmek için aday adayıyım. Hep beraber yüzlerin güldüğü bir Tire yaratalım. Belediyecik sadece yol ve kanalizasyon yapmak değil. Biz burada üç aday adayıyız. Diğerleri de çıkabilir. CHP’nin yükselebilmesi için daha da çok aday adayı olabilir. Birbirimizi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan bir yumruk, tek yumruk olacağız. Bu partinin kadroları buna yeterlidir. Bu güç burada var. Şu artık Tire’de söylenmemeli ya da başka yerlerde ‘CHP’den hiçbir şey olmaz.’ Olacaktır. Biz bunu başaracağız. Bu partinin ve Tire’nin geleceği için çok önemli. Türkiye’de artık 2 tane sistem var. Cumhuriyetçiler ve Cumhuriyet karşıtları. Partin yoksa hiçbir yerde yerin yok. Allah kimseyi partisiz bırakmasın. Ben Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı olmaktan her zaman onur duydum gurur duydum”

Editör: Haber Merkezi