İhtiyaç sahibi vatandaşlarla görüşüp sohbet ettiler.

Bölge koordinatörü Ünal Arı şunları söyledi, “Kiraz gençlik kolları teşkilatımızın belirlemiş olduğu evlere ziyaretlerde bulunduk. Vatandaşlarımızla sohbet ettik, dertlerini sevinçlerini dinledik.

İftar sofralarına konuk olduk ve onların bu sıcak davranışları için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ak gençliğe çizdiği yolda yürümeye ve bütün ihtiyaç sahibi yurttaşlarımıza ulaşarak sevinçlerini kederlerini paylaşıp onlarla bu mübarek ayda her gün birlikte olmayı arzuluyoruz”

RAMAZAN AYINDA İSRAİL VAHŞETİ VE SALDIRILAR DURDURULMALI

Arı, “Ramazan ayı boyunca etkinliklerimiz devam edecek, İnşallah Cumhurbaşkanlığı seçimini de kazanarak Başbakanımızı Çankaya’ya taşıyacağız. Bu mübarek ayda İsrail’in, Filistin’e yaptığı bu hazin ve insanlık dışı saldırıyı da Ak Gençlik olarak kınıyoruz. İnsanlık dışı bu tutuma bizler asla sessiz kalmayacağız. Gazze’ye girme bahanesi yaratıp onca masumu hiçe sayan İsrail, artık bu insanlık dışı saldırıları bir an önce durdurmalıdır. Sizlere soruyorum, (BM) yani Birleşmiş Milletler ne yapar, İnsanların öldürülmelerine seyirci mi kalır, yoksa müdahale mi eder. Yani Birleşmiş Milletler misyonunu kaybetmiştir” dedi.  
NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi