Haber: Dilek Ayvalı

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri kapsamında Tire’ye gelen AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Yaşar Kırkpınar Tire’de Organize Sanayi Bölgesindeki firmaları ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Kırkpınar fabrika işçileri ile bir araya geldiği toplantıda, “24 Haziran’da Çok önemli ve büyük bir seçim sürecine giriyoruz. Aslında seçiminde ötesinde bir olayla karşı karşıyayız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ilk defa Türkiye’de oylanmış olacak. Ülkemizin refah ve ekonomi seviyesinin daha da yükseleceği, istihdamın artacağı, işlerimizin daha güzel ve kazançlı olabileceği bir sisteme geçeceğiz. Ülkemizi mutlu edecek bir sürece inşallah 24 Haziran’da girmiş olacağız. İnşallah çocuklarımızın daha mutlu daha müreffeh yaşayacağı bir Türkiye’nin amaçlandığı seçime doğru gidiyoruz. Biz sahada bu duygu ve düşüncelerimizi anlatmaya çalışıyoruz. Seçimlerin seçimi diye tabir etmeye çalıştığımız önemli bir seçime gidecek ülkemiz. Türkiye’de ekonomik istikrar var. Dış politikada da bir istikrar söz konusu. Dünyanın çoğu yerinde ekonomik krizler yaşanırken şükürler olsun ülkemizde burası gibi fabrikalar var sizler buralardan rızkınızı elde ediyorsunuz. Sizler gibi istihdam edilen binlerce kardeşimiz var. Bu fabrikaların mutlaka ayakta kalması yatırımların artması gerekiyor. Düzenimizin bozulmaması, istikrarın sürmesi için, krizlerin bir daha yaşanmaması için bu seçimin önemi fazla. Türkiye’nin şimdiki halinden daha ileri seviyede bir refah düzeyine ulaşmasının anahtarı 24 Haziran seçimleridir” dedi.


Kırkpınar daha sonra Tire Devlet Hastanesi'ne giderek hastaları ziyaret etti ve ardından Hastane Başhekimi Opr. Dr. Fatih Hayali ile bir araya geldi. Kırkpınar'a Tire temaslarında Ak Parti Tire İlçe Başkanı M. Selman İçelli, Tire Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Tire SKM Başkanı Mustafa Maltepe, Tire Belediyesi Eski Başkanı M. Sıtkı İçelli ve AK Parti Tire İlçe Teşkilatı eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi