Tire AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, önceki gün ‘2. Gençlik Kolları İstişare Toplantısı’ için Alibaba Restoran’da düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Önceki gün akşam, Tire AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve Ali Baba Restoran’da gerçekleşen ‘2. Gençlik Kolları İstişare Toplantısı” yaklaşık 250 partilinin katılımı ile gerçekleşti.
Düzenlenen toplantıya İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu, İl Genel Meclisi üyesi Refik Konur ve Tire İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül katıldı.
“GENÇLİK KOLLARI OLARAK HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ”
Toplantıda konuşma yapan Ak Parti Tire Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, “Ak Parti Gençlik Kolları olarak her geçen gün daha fazla büyüyoruz. Her gün sayımız artmaya devam ediyor. AK Parti Gençlik Kolları olarak, hep gençlerimizle iç içeyiz. Her zaman onların yanında olacağız. Gençler adına halı saha turnuvası düzenliyoruz. Bu turnuva ile gençlerimizi sportif bir çalışma etrafında bir araya getireceğiz. Bu tür etkinliklerimize sürekli devam edeceğiz. Bu gün burada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
“2014 SEÇİMLERİNDE TİRE’DEN VE GENÇLERDEN UMUTLUYUM”
Öte yandan, 2014 seçimlerinde Tire’den ve gençlerden umutlu olduğunu dile getiren İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Tire, yaptığı tüm etkinliklerle ön planda olan bir ilçe. Özellikle gençleriyle, yetişkinleriyle hep bir arada hareket ediyorlar. 2014 seçimlerinde Tire’den gerçekten çok umutluyum. Çünkü Mehmet başkanım ve ekibi sayesinde Tire önemli yol kat etti” dedi.
Editör: Haber Merkezi